Hogwarts Legacy alınır mı?

Valla parasının hakkını dibine kadar veren bir oyun 3 4 saat oynadım ve oyunu bırakasım gelmedi iş olmasa devam ederdim çok merak ediyorum neler olacak.
 
Bende xboxta ayın 7 sinde 130 tlye paylaşımlı olarak aldım kaç gündür oynuyorum bence baya baya iyi normal fiyatınıda kesinlikle hak ediyor.
 
Dostlar oyunda 10’uncu saati devirdim ve inanılmaz keyifli şekilde ilerliyor bu tabi ki benim bu evreni sevmem ve bana sunduğu içeriğin tatminliği ile ilgili, oyunda ilerledikçe alışma süresini geçince daha da anlam kazanmaya başladı geliştiğinizi hissettiriyor, benim başıma geldi random komik şeyler gördüm spoiler vermeyeceğim, merak uyandırıyor bende neler olacak diye. Eksik gördüğüm bir iki şeyde var ama henüz karşıma çıkmadı belki dr çıkacaktır ama çok samimi şekilde bu tarz evreni seven harry potter sevenler için çok iyi bir oyun olmuş, bu harry potter’dan 100 sene öncesini anlatıyor, ve ayrıca dövüş mekaniklerini kontrollerin kolay ve alışabilir olmasıda ekstra bir artı hiç zorluk hissetmedim. Alın, aldırın, oynattırın. Şu zor günlerse gerçekten kafamı dağıtabildiğim düşünmediğim tek an.
ECC6102C-B7FF-4571-B200-94A471DABC1E.jpeg


Buraya da oyundan bir kare bırakayım.
 
Oyun eşi benzeri yok, evreni cok iyi yansıtmış ama gel gelelim oyunun içeriğine, bence çok yetersiz. 12 adet büyü ile sinirlanması, RPG türü olup, hiçbir NPC(gorev disinda) etkilesim olmaması, çevreyle etkilesimin olmaması,

Üstelik NPC'ler çok amaçsız, kiminde sadece ileri geri yürüme görevi var. Bu kadar gelişmiş bir dünya da 2014 gibi NPC olması hoş degil. İnsan balkabağı suyu ile kahvaltı odasında kahvaltı yapmak istiyor yani :)

Üstelik oyunlar artık, NPC hafıza teknolojisi ile gelmeye başlıyor yani.

Evet hogwarts görüntü olarak nefis, çevre nefis ama yaşayan bir ölü şehir. Ben bunların daha kapsamlı olmasını isterdim.

Üstelik İngiltere de olan bir okulda asla İngiliz aksanıyla konuşan bir hoca yok.

Ben daha çok ilerleyemedim ama Dark lord olma seçeneği yok. Yani ben belki slytherinden karanlık sanatlar öğrenip ölüm yiyen olmak istiyorum., bilen ilerleyen arkadaşlar daha iyi bilir olabiliyor mu?

Oyun Game of the year olmaya aday, çünkü bu evrenin ben dahil çok ciddi fan kitlesi var, savaş mekanikleri eğlenceli, güzel. 400 TL hak ediyor.

Ama bir RPG degil.
 

Geri
Yukarı