Hogwarts Legacy alınır mı?

Bence alınır, 6-7 saat oynadım ve beğendim. Fakat optimizasyon özürlüsü olduğunu söylemem lazım, ona göre alın.


Sanmıyorum, zaten 700-800 TL olan bir oyuna zam getirilmez bence.
Artmaz. AAA oyun fiyatı global bir güncelleme gelmez ise artmaz. İngilizce oynayın ingilizceniz gelişsin. İngilizce önemli.
hocam emin misiniz fiyat artışı olmayacağını ona göre önce ya Elden Ring ya da Hogwarts Legacy alacağım.
 
Anladım. GTX 1660 ve Ryzen 5 2600 sistem çok iyi performans göstermeyecektir o zaman. 1080p Low, Medium, High karışık oynayabilir miyim sizce?

60FPS sabit takıntın yoksa Medium FSR açık şekilde savaş sırasında fps düşüşleriyle oynayabilirsin.
 
Merhaba, fiyatı bir kenara sizce oyun alınır mı arkadaşlar? Hogwarts evrenini aşırı derecede seviyorum ve beni içine çekiyor. Sizce ön siparişteyken almalı mıyız fiyatı artar mı çıkış yaptığında? Sizler neler düşünüyorsunuz oyun tatmin edecek midir? Sizlerin yorumunu da öğrenirsem benim için çok makbule geçer.

Harry Potter sevmeyenler için bile ilgi çekici olduğunu söyleyen çok var hele Harry Potter evrenini seviyorsanız akar gidersiniz oynayan eleştirmenlerden beklentilerinin üstünde olduğunu ve güzel olduğunu belirtmişler oynanış süreside gayet uzun para sıkıntı değilse kesinlikle alın bence.
 
Hocam emin misiniz fiyat artışı olmayacağını ona göre önce ya Elden Ring'ya da Hogwarts Legacy alacağım.

Olmaması lazım. Oyun zaten ucuz bir fiyata sahip değil, üstüne oyunun ön siparişe açıldığı zamandaki dolar kuru ile şu andaki dolar kuru arasında adamakıllı fark yok. Elden Ring alın bence ilk.
 
Böyle birşeyden nasıl emin olunabilir, lütfen. Çok büyük ihtimalle artmaz ama "emin" olma durumu için müeccimlik gerekir.
tabi ki öyle hocam da Elden Ring'in de fiyatının artmasından korkuyorum DS oyunlarının fiyatı artınca. Birini bugün birini haftaya maaştan sonra almayı düşünüyorum hangisine öncelik vereceğimi bilemedim
 
Hocam emin misiniz fiyat artışı olmayacağını ona göre önce ya Elden Ring'ya da Hogwarts Legacy alacağım.

Kolay kalay artmaz şu anda fiyatı zaten iki oyunda neredeyse zamlı fiyattan çıkan oyunlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı