Titreme falan oluyor mu ?Bu konudaki oyunla ilgili kısmı okursanız istediğinize ulaşırsınız.
Çözüldü: God of War gamepadi görmüyor
Şimdi konuyu toparlayacak olursak, Epic Games'den aldığım God of War oyunum var. Oyuna normal girdiğimde mouse, klavyeyle istesem oynarım ama oynamak istemiyorum. Ben bu oyunu gamepadle oynayacağım arkadaş. Oyunun içerisinde gamepad seçeneği yok. X360ce kullandım, oyunu açmadı. Çalışıyor gözüyor...www.technopat.net
hocam bu dediğini FIFA 23 için yapıyorum fakat kol titremiyor.Öncelikle bu kısımdan tam ekran moduna giriniz,
Eki Görüntüle 1948881
Ardından açılan menüden Steam menüye giriniz,
Eki Görüntüle 1948882
Buradan, ayarlar - kontrolcü ilgili şıkları açın,
Eki Görüntüle 1948883
Buradan sonra tekrar menüye girin, bu kısımdan ilgili oyunu açın, bu kısımdaki simgeye girin
Eki Görüntüle 1948889
Girdikten sonra açılacak yerde kullanıcıların, ya da resmi oyun kumandası kütüphanesine giriş sağlayacaksınız size uygun olanı seçin,
Eki Görüntüle 1948890
Diğer kısım olan ayarlar simgesine tıklayın, bu kısımdan eklediğiniz eklenti ile özelleştirme yapın, ardından Steam girdisini açınız.
Eki Görüntüle 1948897
Eki Görüntüle 1948898
Eki Görüntüle 1948903
Titreşim ise burayı aktif hale getiriniz.
Eki Görüntüle 1948912
Geniş ekran modundan çıkmak için, Steam menü, aç/kapa kısmına girin, geniş ekran çıka basınız.
Eki Görüntüle 1948920
Eki Görüntüle 1948921
Buradan sonraki işlemler için tekrar geniş moda girmenize gerek yok, Dualsensin orta tuşuna 1 veya 2 kere tıklandıktan sonra otomatik açılacak ve ilgili kütüphaneden herhangi bir oyunu açabileceksiniz.
Normalde tüm oyunlarda titremesi gerekir, eklenti kısmından farklı şablonlar denediniz mi?hocam bu dediğini FIFA 23 için yapıyorum fakat kol titremiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.