Hogwarts Legacy, EMPRESS tarafından kırıldı!

• Konuyu başlatan Ar0x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 143
  • Görüntüleme 53.996
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, oyunu gerçekten 2 hafta sonra orjinal alacağım Steam üzerinden. Ama şimdi FPS değerlerime bakmak istiyorum özellikle, EMPRESS'in Telegram üzerinden link aldım ve Torrent indirdim, lakin oyun açılmıyor. Direkt Steam mağazasına yönlendirme yapıyor oyun için.
Dosyalarda crack yok çünkü direkt oyunun dosyaları onlar.

çevir oku kardeşim görürsün ne içinden geçmesini :D
İçinden geçme dediğin şey arka arka küfürler saydırarak aynı şeyleri tekrar etmek mi? Bu tartışmanın başlamasının sebebi birdenbire Empress'in alınganlık yapıp Fit'e saldırmaya başlaması. Savunduğu şey de haklı olabilir, insanlar crack işlemini Fit'in yaptığını zannediyor ve Empress ismi geride kalıyor vs. Ama bu böyle savunulunca tutuşmuş bir çocuk gibi görünüyorsun uzaktan. Empress'in hatası bu.

İçinden geçme dediğin şey arka arka küfürler saydırarak aynı şeyleri tekrar etmek mi? Bu tartışmanın başlamasının sebebi birdenbire Empress'in alınganlık yapıp Fit'e saldırmaya başlaması. Savunduğu şey de haklı olabilir, insanlar crack işlemini Fit'in yaptığını zannediyor ve Empress ismi geride kalıyor vs. Ama bu böyle savunulunca tutuşmuş bir çocuk gibi görünüyorsun uzaktan. Empress'in hatası bu.

FitGirl ilk etapta Empress'e laf atmıştı "transfer hızını bilerek kısıyor, dosyaları zamanında alıp repack yapamıyorum, diğerleri böyle yapmıyor" diyerek. Empress de buna "tüm işi ben yapıyorum ama tüm övgüyü sen alıyorsun, alt tarafı basit bir repackersin" tarzı çıkışmıştı. Sonra olay büyüdü.

Ben Empress'e bu nedenle katılıyorum. Korsan deyince herkes Fitgirl adını anıyor, bunun sebebi de korsanın yaygın olduğu fakir ülkelerde internet hızı da yavaş, dolayısıyla repack popüler. Bugün korsan camiasında Empress'in alternatifi yok ama Fitgirl'ün yerini alacak çok var.

İçinden geçme dediğin şey arka arka küfürler saydırarak aynı şeyleri tekrar etmek mi? Bu tartışmanın başlamasının sebebi birdenbire Empress'in alınganlık yapıp Fit'e saldırmaya başlaması. Savunduğu şey de haklı olabilir, insanlar crack işlemini Fit'in yaptığını zannediyor ve Empress ismi geride kalıyor vs. Ama bu böyle savunulunca tutuşmuş bir çocuk gibi görünüyorsun uzaktan. Empress'in hatası bu

FitGirl ilk etapta Empress'e laf atmıştı "transfer hızını bilerek kısıyor, dosyaları zamanında alıp repack yapamıyorum, diğerleri böyle yapmıyor" diyerek. Empress de buna "tüm işi ben yapıyorum ama tüm övgüyü sen alıyorsun, alt tarafı basit bir repackersin" tarzı çıkışmıştı. Sonra olay büyüdü.

Ben Empress'e bu nedenle katılıyorum. Korsan deyince herkes Fitgirl adını anıyor, bunun sebebi de korsanın yaygın olduğu fakir ülkelerde internet hızı da yavaş bu sebeple repack popüler. Bugün Empress'in alternatifi yok ama Fitgirl'ün çok var.
Ben yazacaktım arkadaş benden çok daha iyi cevaplamış sağolsun.seninde emeklerinin üstüne birde suçlansan sende sakin kalmazdın sanırım.

Ben Empress'e bu amaçla katılıyorum. Korsan deyince herkes Fitgirl adını anıyor, bunun sebebi de korsanın yaygın olduğu fakir ülkelerde internet hızı da yavaş bu sebeple repack popüler. Bugün Empress'in alternatifi yok ama Fitgirl'ün çok var.
Doğru, Empress haklı zaten. İnsanlar Fit'i oyunları kıran kişi olarak görüyor ve Fit bu yanılgıyı düzeltmeyerek popülerleşiyor, Empress ismi ise geri planda kalıyor ama Empress çocuk gibi davranınca (ki zaten genel olarak öyle, sadece bu olaya özel değil) insanlar "Bu napıyor?" moduna girdi. Sonra da gidip oradaki insanlara sövmeye başladı falan, garip bir kişilik. Adam akıllı açıklayabilse kendini bu tartışmada çok açık ara insanların desteğini kazanırdı.
Ben yazacaktım arkadaş benden çok daha iyi cevaplamış sağolsun.seninde emeklerinin üstüne birde suçlansan sende sakin kalmazdın sanırım.
Alakasız. Empress sadece bu olayda böyle değil. Genel olarak küfürbaz 15 yaş çocuk gibi davranan birisi kendisi.

Doğru, Empress haklı zaten. İnsanlar Fit'i oyunları kıran kişi olarak görüyor ve Fit bu yanılgıyı düzeltmeyerek popülerleşiyor, Empress ismi ise geri planda kalıyor ama Empress çocuk gibi davranınca (ki zaten genel olarak öyle, sadece bu olaya özel değil) insanlar "Bu napıyor?" moduna girdi. Sonra da gidip oradaki insanlara sövmeye başladı falan, garip bir kişilik. Adam akıllı açıklayabilse kendini bu tartışmada çok açık ara insanların desteğini kazanırdı.

Alakasız. Empress sadece bu olayda böyle değil. Genel olarak küfürbaz 15 yaş çocuk gibi davranan birisi kendisi.
Sağlam bir hacker'dan bahsediyoruz kafa yapısı bizle aynı olsa empress olmazdı bizde denuvo ya mahkum kalırdık nasıl bir çocukluk ergenlik ve sosyal hayat yaşadığını bilemiyoruz.

Bu konunun biraz da nasıl cracklediğini Denuvo'dan korumak adına uzadığını düşünüyorum. Piyasa ikinci bir NFS Heat olayını kaldırmaz. İlkinde Codex ile CPY tarih olmuştu.
NFS Heat olayında ne olmuştu?

NFS Heat olayında ne olmuştu?

Kısaca açıklıyorum CODEX bunun crackini yaparken yine bazı güvendiği kişilerle test ediyordu. Test edilirken crack o kadar iyi çalışmadı geçici olarak rafa kaldırdılar. Bu test ettiği embesillerden birisi de "ağa be biz bunu yaparız" diye koruması bile olmayan cracki grup dışına sızdırdı, tabii o sızıntı da Denuvo'nun eline gitti. O crack hali hazırda Borderlands 3, Battlefield falan kırmıştı ama korumaları tam olarak yayınlanmıştı tabii ki.

Her şeyi açık ve korumasız cracki inceleyen Denuvo da kendi güvenlik açıklarını onarıp korumayı ayrı bir boyuta taşıdı. Empress ortaya çıkana kadar da kimse kıramadı yeni Denuvo'yu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı