Tahmini ne zamana çıkar? Bilgisi olan biri var mı?
Bugün bol bol çöken kısımları onarıp Telegram'dan Reddit'e doğru sövdü. Düzgün bir crack ve orijinalinden daha stabil bir performans ile 1-2 güne gelir diye düşünüyorum.
Bu bir de erkekmiş, kadın taklidi yapıyormuşFitGirl ilk etapta Empress'e laf atmıştı "transfer hızını bilerek kısıyor, dosyaları zamanında alıp repack yapamıyorum, diğerleri böyle yapmıyor" diyerek. Empress de buna "tüm işi ben yapıyorum ama tüm övgüyü sen alıyorsun, alt tarafı basit bir repackersin" tarzı çıkışmıştı. Sonra olay büyüdü.
Ben Empress'e bu nedenle katılıyorum. Korsan deyince herkes Fitgirl adını anıyor, bunun sebebi de korsanın yaygın olduğu fakir ülkelerde internet hızı da yavaş, dolayısıyla repack popüler. Bugün korsan camiasında Empress'in alternatifi yok ama Fitgirl'ün yerini alacak çok var.
Bence bu kavgalar ikisinin de kadın olduğunun ispatıFitGirl ilk etapta Empress'e laf atmıştı "transfer hızını bilerek kısıyor, dosyaları zamanında alıp repack yapamıyorum, diğerleri böyle yapmıyor" diyerek. Empress de buna "tüm işi ben yapıyorum ama tüm övgüyü sen alıyorsun, alt tarafı basit bir repackersin" tarzı çıkışmıştı. Sonra olay büyüdü.
Ben Empress'e bu nedenle katılıyorum. Korsan deyince herkes Fitgirl adını anıyor, bunun sebebi de korsanın yaygın olduğu fakir ülkelerde internet hızı da yavaş, dolayısıyla repack popüler. Bugün korsan camiasında Empress'in alternatifi yok ama Fitgirl'ün yerini alacak çok var.
Bu bir de erkekmiş, kadın taklidi yapıyormuş(FG)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.