Hogwarts Legacy, EMPRESS tarafından kırıldı!

• Konuyu başlatan Ar0x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 143
  • Görüntüleme 53.998
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tahmini ne zamana çıkar? Bilgisi olan biri var mı?

Bugün bol bol çöken kısımları onarıp Telegram'dan Reddit'e doğru sövdü. Düzgün bir crack ve orijinalinden daha stabil bir performans ile 1-2 güne gelir diye düşünüyorum.

Oyunun hakkını verip daha yüksek FPS için korsan bile oynanabilir 🤣

Kırıldığı geçen hafta söylendi zaten bir yerde gördüm. Ki zaten kırılmayacak oyun mu var..

FitGirl ilk etapta Empress'e laf atmıştı "transfer hızını bilerek kısıyor, dosyaları zamanında alıp repack yapamıyorum, diğerleri böyle yapmıyor" diyerek. Empress de buna "tüm işi ben yapıyorum ama tüm övgüyü sen alıyorsun, alt tarafı basit bir repackersin" tarzı çıkışmıştı. Sonra olay büyüdü.

Ben Empress'e bu nedenle katılıyorum. Korsan deyince herkes Fitgirl adını anıyor, bunun sebebi de korsanın yaygın olduğu fakir ülkelerde internet hızı da yavaş, dolayısıyla repack popüler. Bugün korsan camiasında Empress'in alternatifi yok ama Fitgirl'ün yerini alacak çok var.
Bu bir de erkekmiş, kadın taklidi yapıyormuş :D (FG)

FitGirl ilk etapta Empress'e laf atmıştı "transfer hızını bilerek kısıyor, dosyaları zamanında alıp repack yapamıyorum, diğerleri böyle yapmıyor" diyerek. Empress de buna "tüm işi ben yapıyorum ama tüm övgüyü sen alıyorsun, alt tarafı basit bir repackersin" tarzı çıkışmıştı. Sonra olay büyüdü.

Ben Empress'e bu nedenle katılıyorum. Korsan deyince herkes Fitgirl adını anıyor, bunun sebebi de korsanın yaygın olduğu fakir ülkelerde internet hızı da yavaş, dolayısıyla repack popüler. Bugün korsan camiasında Empress'in alternatifi yok ama Fitgirl'ün yerini alacak çok var.
Bence bu kavgalar ikisinin de kadın olduğunun ispatı :D Tam kadın kavgası.

Bu bir de erkekmiş, kadın taklidi yapıyormuş :D (FG)

FitGirl için bu söylenti çok eskiden beri var, Empress'in ona saldırırken en çok değindiği konu da bu. "Kız rolü yaparak simplerinden para topluyorsun, bir de herkes seni oyun kırıyor zannediyor" ve bolca küfür. Son paylaştığı linklerden birinde tuttuğuna geçirdi zaten.

Empress için bilmiyorum belki gerçekten iddia ettiği gibi kadındır belki de değildir. Gerçi fark etmiyor. Ben neden herkese bu kadar bilendiğini merak ediyorum yalnızca, sanki uzun süredir piyasayı izliyormuş da şu önceki sayfada bahsettiğim Denuvo olayı yaşanınca ortaya çıkıp tüm içinde tuttuklarını dökmüş gibi. CPY, CODEX, FitGirl, Rockstar Games, Denuvo vb. herkes nasibini aldı hem yaptıklarından hem de söylediklerinden. Ruh hastası ama inanılmaz yetenekli.

Ekran görüntüsü_20230222_101333.png

Beta 6 başlamış.
Ekran görüntüsü_20230222_221959.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı