Hogwarts Legacy, EMPRESS tarafından kırıldı!

• Konuyu başlatan Ar0x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 143
  • Görüntüleme 54.126
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eyvallah demek istediğim şu an mevcutta Dodi'de indirmeye açık dosya pre launch versiyonu üzerinden elde edilmiş clean dosyalar ya yanlış hatırlamıyorsam birinden şu an da Emprees'ın paylaştığı dosyaların güncellenmiş oyun olduğunu duymuştum onun için sordum.

Normalde 56 GB'lık PreRepack dosyalarını indirdim eğer sürün farkı varsa silip Empress'ın paylaşımını indirecektım.

Sürüm farkı yok.
  • When release Final Cracked Repack tomorrow or after, only data3.doi (200 MB) will change, all other PrePack files are same
Böyle denmiş.

Dostum uTorr*** uygulamasını kullanma eğer kullanıyorsan. Uygulamada önemli, ve upload değerini sınırlandırma. Çünkü birileri senden indirme yaparken senin download hızında bu orana göre artmaya başlıyor. Ben sınırı kaldırdım şu an oyun oynamıyorum internet gerekmediği için. Sabit şekilde 4.3MiB altına düşmüyor. Upload'ımda 4-6Mbps arası değişiyor.

Dostum uTorr*** uygulamasını kullanma eğer kullanıyorsan. Uygulamada önemli, ve upload değerini sınırlandırma. Çünkü birileri senden indirme yaparken senin download hızında bu orana göre artmaya başlıyor. Ben sınırı kaldırdım şu an oyun oynamıyorum internet gerekmediği için. Sabit şekilde 4.3MiB altına düşmüyor. Upload'ımda 4-6Mbps arası değişiyor.
Upload'u sülükler kısıtlar. Sülük olmayın!

Ekran görüntüsü_20230223_122823.png

40 bine ulaşılmış.

Arkadaşlar göndermeyi nasıl arttırabilirim? Sınırı kaldırdım fakat işe yaramadı.

Son düzenleme:
Birileri indirdikçe sizin de indirme hızınız artar. Beklemekten başka bir şey gelmez elden.

Arkadaşlar siyah temalı Torrent sitesinde artık var, isteyen oradan indirebilir :) :)

Upload'u sülükler kısıtlar. Sülük olmayın!
Recep bey sanırım bir önce ki mesajımı okumadınız. Sözünüz direkt bana ise yanlış yaptınız :) Genel olarak diyorsanız size katılıyorum. İlk indirme yaparken online oyun oynuyordum ve mecbur kısıtladım. Sülük olduğum için değil, kötü bir altyapısı, ve kan emicilerin insanları sömürdüğü şirketlerin pahalı fiyatları olan leş gibi asimetrik interneti kullandığım için. Upload hızım 8Mbps ve bunun 2Mbps bant genişliğini bir yere paylaşsam bile online oyunumda ping 200 oluyor. Zaten alttarafı 10 dakika kadar kısıtladım, ondan sonra upload sınırımı kaldırdım. Önce ki mesajlarıma bakarsanız ben kullanıcıların daha çok yanında olan bir başka kullanıcıyım. Kan emici internet firmaları gibi kan emici oyun firmaların yanında değilim. Kısacası kim ne olursa olsun doğru olsun ama, onun yanındayım. Lakin ben sizin forumunuzda Valve hakkında ki düşüncelerimi yazdığım zaman herkes benimle alay etti. İşte anlamış olduk EMPRESS bu konuları gayet iyi açıkladı. Ben de kendim optimizasyon işleri yapıyorum, ve bu forumda da çok gördüm Microsoft'u savunanları, ama işin iç yüzüne baktığım zaman Microsoft'da kan emicilik yapıyor :) Bir şeyler gerçekten normal olsaydı ne EMPRESS gibi crack yapanlar olurdu, ne farklı şeyler. Bizim ülkemizde ki hacker anlayışı bile farklı, ama gerçekte hackerlar bir nevi Robin Hood gibidir :p Komik olacak bu biraz ama evet gerçekte olan bu. Sıradan bir insanı benzer yöntemler ile hackleyenler hacker değil, Lamerdir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı