Hogwarts Legacy, EMPRESS tarafından kırıldı!

  • Konuyu başlatan Ar0x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 143
  • Görüntüleme 54.116
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence crack yerine güzel bir indirim bekleyebilirsiniz tabii gelirse. Ama crack oynayanların da hakkı var tabii.
700 liralık oyun ne kadar inebilir ki? Çok çok %50 indirim gibi bir şey olur o da 350 tl, bana göre gene çok :)
 
Hepsi siyah temalı 😂 DODI'yi mi kastediyorsun?
Hocam detay vermeyi unuttum, siyah temalı ve Türk torrent sitesi :) Anlarsınız işte. Repack değil. Repack indirmeyeceksem sürekli o siteyi kullanırım.
 
torrent indirmede baglantı sayısı ve sunucu basına baglantı sayısı onerilen degeleri nedir.

bende suan baglantı sayısı 50 ve sunucu basına maksimum baglantı sayısı 8
 
Hepsinin ucu aynı yere çıkıyor. Repack olanlar farklı sadece.
 
@Recep Baltaş Kaç kere bu forum üzerinden yazdım crackli oyunlar orjinal oyunlardan daha performanslı diye, ama forumun muthiş bilgiye sahip ahlak bekçiliği yapan arkadaşlar bunun aksini iddaa etti karşısında ki insanı küçümseyerek. Şekil A EMPRESS :) Yani bir şeyleri ezber bir ağızdan konuşmadan önce herkes gidip en azından crackli oyun ve orjinal bir oyunun farkını anlamak için testler yapsaydı. Crack dosyasının bir virüs olmadığını yazanlar bile burada taşa tutulma aşamasına geldi. Bilgi nedir ? Bilgi sahibi insanları alaya alan daha çok bizim insanlarımız. Bilginin iyisi kötüsü yoktur, tartışmak iyidir. Neticede neyin ne olduğu ortaya çıkarır. Hogwarts Legacy oyun yapımcısı acaba şu an kendini nasıl hissediyordur ? Bir orjinal oyun nasıl olurda cracklenmiş oyuna göre kötü performans sunar ? Bu konu derin, birilerin bu piyasayı kendine göre tutması gerek, nabza göre şerbet vermek gibi bir şey. Bu arada sadece Torrent de upload kısıtlayan kullanıcılar sülük değildir, doyumsuz olan büyük firmalar bu konuda asıl adi olanlardır. O firmaları pekiştiremem, bu benim karakterime yakışmaz. Lakin upload'ı rezil olan ve bunun için çok para veren birisi içinde kalkıp "sülük" diyemem, hoşgörüyü kullanıcı hak etmeli, leş kargası kan emici oyun şirketleri değil. Babaların hayrına bu oyunları yapmıyorlar, kazanmak, ve doymamak için yapıyorlar sürekli. Sadece oyun yapsalar neyse, ama bu olayların altında neler neler yatıyor, oyuncuları resmen hiçe sayıyorlar. Şimdi buraya bildiğim şeyleri paylaşsam büyük olasılıkla bu forumun kullanıcıları beni paranoayak birisi olarak görecek. Çünkü genelde hiç alışkın değil gerçeği düşünmeleri. Önlerine ne sunuluyorsa onu yemeye alışkınlar. Sözüm meclisten dışarıdır, lakin bu tutumda davranan kim varsa sözüm onlar için geçerlidir.
 
@Quarit Upload sınırlandırmayın demişsiniz @Recep Baltaş da sizinle aynı fikirde olduğunu belirtmiş. Sorun nedir anlamadım.
 
Recep bey sanırım bir önce ki mesajımı okumadınız. Sözünüz direkt bana ise yanlış yaptınız :) genel olarak diyorsanız size katılıyorum. İlk indirme yaparken Online oyun oynuyordum ve mecbur kısıtladım. Sülük olduğum için değil, kötü bir altyapısı, ve kan emicilerin insanları sömürdüğü şirketlerin pahalı fiyatları olan leş gibi asimetrik interneti kullandığım için. Upload hızım 8Mbps ve bunun 2Mbps bant genişliğini bir yere paylaşsam bile Online oyunumda ping 200 oluyor. Zaten alttarafı 10 dakika kadar kısıtladım, ondan sonra upload sınırımı kaldırdım. Önce ki mesajlarıma bakarsanız ben kullanıcıların daha çok yanında olan bir başka kullanıcıyım. Kan emici internet firmaları gibi kan emici oyun firmaların yanında değilim. Kısacası kim ne olursa olsun doğru olsun ama, onun yanındayım. Lakin ben sizin forumunuzda Valve hakkında ki düşüncelerimi yazdığım zaman herkes benimle alay etti. İşte anlamış olduk empress bu konuları gayet iyi açıkladı. Ben de kendim optimizasyon işleri yapıyorum, ve bu forumda da çok gördüm Microsoft'u savunanları, ama işin iç yüzüne baktığım zaman Microsoft'da kan emicilik yapıyor :) bir şeyler gerçekten normal olsaydı ne empress gibi crack yapanlar olurdu, ne farklı şeyler. Bizim ülkemizde ki hacker anlayışı bile farklı, ama gerçekte hackerlar bir nevi robin hood gibidir :p komik olacak bu biraz ama evet gerçekte olan bu. Sıradan bir insanı benzer yöntemler ile hackleyenler hacker değil, lamerdir.

Sen galiba yanlış anladın. Sana kötü bir şey dememiş.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı