Çözüldü Hogwarts Legacy FSR4 destekliyor mu?

• Konuyu başlatan LiXR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 240
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LiXR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı = RX9060XT 16GB (Gigabyte)
İşlemci = Ryzen 5 7500F
Ram = Micron 5600MHz CL46 16GB DDR5
Anakart = Gigabyte A620m s2h
Meslek
Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi
Hogwarts Legacy'i aldım ve indirdim ancak ayarlarda maksimum FSR3 var ayrıca AMD'nin sitesinde FSR4 desteklediği gözüküyor. Ekran kartım FSR4 ile uyumlu.

Çözüm
Evet, FSR 4 destekliyor ama ayarlarda hâlâ FSR 3.1 yazabilir. Sanırım farklı araçlar kullanılarak FSR 4 aktif ediliyor.
Evet, FSR 4 destekliyor ama ayarlarda hâlâ FSR 3.1 yazabilir. Sanırım farklı araçlar kullanılarak FSR 4 aktif ediliyor.

Çözüm

Bu gerçekten çok saçma ben bir şeyi açmak için neden başka araç kullanayım? FSR 3.1 açınca 4 mü açılır yoksa 3.1 mi kalacak?

Sanırım Adrenalin Edition üzerinden FSR 4’ü kendiniz açmanız yeterli oluyor. Oyun içinde doğrudan FSR 4 seçeneği yokmuş. FSR 3.1 açarsanız FSR 3.1 kullanılır; Adrenalin Edition üzerinden açmayı deneyin, FSR 4'ü.

Bu gerçekten çok saçma ben bir şeyi açmak için neden başka araç kullanayım? FSR 3.1 açınca 4 mü açılır yoksa 3.1 mi kalacak?

Muhtemelen oyunda resmi FSR4 desteği yok FSR 3.1 var o yüzden kendin bazı yöntemlerle açabiliyorsun ama resmi FSR4 kadar verimli ve kaliteli olmaz optimize edilmesi lazım çünkü FSR direkt tek tıkla eklenmiyor.

Hangisini açacağım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-12 164519.png
    Ekran görüntüsü 2025-12-12 164519.png
    148,5 KB · Görüntüleme: 17
Sanmıyorum, şahsen ben denemedim ama muhtemelen sorun yaratmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı