Eskiden ben hem korsan oynayanlara hem de niye Türkçe eklenmiyor diyenlere baya bir kızardım fakat son olaylardan sonra hiçbir şey diyemiyorum. Diyeceğim de ne olacak? Millette para yok.Kendi kayıpları hocam haklısınız kimse dil desteği vermek zorunda değil ama keşke korsan konusu açıldığında bu tarz firmaları anası babası gibi kollayanlar olmasa.
Eskiden ben hem korsan oynayanlara hem de niye Türkçe eklenmiyor diyenlere bayağı bir kızardım fakat son olaylardan sonra hiçbir şey diyemiyorum. Diyeceğim de ne olacak? Millette para yok.
En azından imkanın olduğu sürece almışsın bu yeterli, bazıları gibi "beleşi varken para veren enayidir" demiyorsun hiç değilse. Öyle sıkıntılı arkadaşlar kaynıyor forumda çünkü.Genelde oyun alırken dil desteği olanları almaya çalışıyorum. İmkanım oldukça Sony oyunlarını toplamaya çalışıyorum. Ama diğer türlü oyun ucuz olmadıkça veya sağlam indirim yemedikçe korsanı çakmaya başlayacağım gibi. 2 yıldır korsan kullanmıyordum ama böyle gitmez daha.
Oyun ucuzsa veya indirimliyse almanız bile bir şeydir hocam. İşin içinde ne olursa olsun birilerinin emeği ve parası var. İmkanı olupta almayana hâla kızarım. Çünkü bu ülkede bir oyuna düşünmeden 1200TL veren muhtemelen zenginleştikçe zenginleşen üst sınıftır. Fakat gidip de ekmeği bile ucuza almaya çalışan öğrenci/işciye de kızamam.Genelde oyun alırken dil desteği olanları almaya çalışıyorum. İmkanım oldukça Sony oyunlarını toplamaya çalışıyorum. Ama diğer türlü oyun ucuz olmadıkça veya sağlam indirim yemedikçe korsanı çakmaya başlayacağım gibi. 2 yıldır korsan kullanmıyordum ama böyle gitmez daha.
O insanlarla konuşmak işkence gibi. Bir tane bile düzgünce tartışabildiğin, düzgün düşünenini görmedim.En azından imkanın olduğu sürece almışsın bu yeterli, bazıları gibi "beleşi varken para veren enayidir" demiyorsun hiç değilse. Öyle sıkıntılı arkadaşlar kaynıyor forumda çünkü.
Sanmıyorum, oyunun unlocked dosyalarını paylaşmış sadece, içinde crack yok.Anlık olarak kırıldı dodi resmi sitesinden yüklenebiliyor eve geçince indirmeyi başlatacağım bende.
Sanmıyorum, oyunun unlocked dosyalarını paylaşmış sadece, içinde crack yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.