Hogwarts Legacy kırıldı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanki zamanında korsan sitelerden, cd/dvd Player'lardan film, dizi izlememiş, sanki 2000'lerin başında cd/dvd Writer'dan çekilmiş CD'lerle oyun oynamamış hatta kendisi bu işlemi yapıp eşe dosta dağıtmamış gibi gelip burada millete ahkam kesiyor herkes. İsteyen istediğini yapar. Herkesin kendi tercihi. Yanlış mı? Evet. Ama saatlerce ve paragraflarca bir şeyler yazmak kimsenin eline bir şey geçirmeyecek. Kimse güzelleme yapmasın, herkesin kirli bir geçmişi var.

Bu noktada korsan tamamen kötü değil. Ben genelde büyük prodüksiyonları önce korsan indiriyorum beğenirsem korsanı silip oyunu satın alıp oradan devam ediyorum boşa para vermek istemiyorum çünkü, bu peynir almadan önce tadına bakmak gibi bir şey. Witcher 3 - RDR2 - Metro Exodus - Detroit falan hep önce korsan indi bana 2 saat oynadım beğendiysem orjiye geçtim beğenmediysem de sildim gitti zaten.

Son düzenleme:
Sanki zamanında korsan sitelerden, cd/dvd Player'lardan film, dizi izlememiş, sanki 2000'lerin başında cd/dvd Writer'dan çekilmiş CD'lerle oyun oynamamış hatta kendisi bu işlemi yapıp eşe dosta dağıtmamış gibi gelip burada millete ahkam kesiyor herkes. İsteyen istediğini yapar. Herkesin kendi tercihi. Yanlış mı? Evet. Ama saatlerce ve paragraflarca bir şeyler yazmak kimsenin eline bir şey geçirmeyecek. Kimse güzelleme yapmasın, herkesin kirli bir geçmişi var.
%100 haklısınız. Minecraft PE'yi bile korsan oynamış kişiler burda orjinal savunuculuğu yapıyor.

Bir noktaya kadar katılıyorum ama insanları geçmişleriyle yargılamak doğru değil. Gençken hepimiz hatalar yapmışızdır önemli olan bunlardan ders çıkarmış olmak. Ders çıkardıktan sonra geçmişte yaptığın hataları telafi etme şansın var. Önceden korsan oynayıp bitirdiğin oyunları gidip tekrar orijinal alabilirsin mesela, haklarını az da olsa ödemiş olursun.

Yine de yanlış olduğunu bilip mecburen yaptığın sürece sorun yok bana göre. Ama doğru olduğunu düşünüp ölümüne savunanlara da kızarım açıkçası.

Paran varsa al yoksa indirim bekle al. Crack beklemek nedir ya. Sadece hırsızlık. Pahalı geldiyse indirim bekle benim gibi. Merak etme hemen oynamazsan ölmezsin. Ne bu tüketim hırsı anlamadım. Birde crack beklemeyi normal birşey gibi savunmuşlar. Yok pahalı yok dil desteği yok. Bahane aramayın emek hırsızlığına. Adamlar ürün yapmış beğenmiyorsan alma. Ama sen hem beğenmiyorsun pahalı yada dil yok diye hemde korsan indiriyorsun. Sadece bahane. Ekonomiden dolayı fiyatlar pahalı ve bende indirim bekliyorum. Emin olun geç oynayınca bir yerim eksilmiyor.
Amma duyar kasmışsın sende. Görende crack çıkarma işlemlerini Türkler yapıyor sanacak 😄 Sen bunu git Crack çıkaran gruplara yaz.

Gerçekten bir kez daha fark ettim ülkemizin kültürü ya da içimizden gelen bir şeyler ile kraldan çok kralcılık ya da tek adamlık "fan boy" denilen olay ülkemizde çok bambaşka seviyede. Daha oyunları satın mı alıyor yoksa kiralıyor mu onun farkında değil gelmiş haktan hukuktan bahsediyor. Senin vergilerin ile dönen kurum özel şirket gibi sana şov yapar mış gibi bağış yapar sende "ulan ne güzel insanlar var" diye sevinirsin ama yok kimin işine ne geliyorsa öyle davranırlar. Haksızlığın adaletsizliğin korsanın hırsızlığın her zaman karşısındayız tabi ki ama kim yaparsa yapsın adam ayırt etmeden. Normal bir ülkede normal şartlarda yaşarken tekrar bunları tartışmak dileğiyle.

Emek hırsızları burayı ağlama duvarına çevirdi. Ne kadar ağlasanız da yok öğrenci alamaz yok ülke şöyle yok bu böyle deseniz de korsan emek hırsızlığıdır. Buna bahane aramaktan başka bir şey değil yaptığınız. Çıldırsanız da bu sonuç değişmeyecek. İndirim bekleyin alın her oyun ucuzluyor indirim ile. Hayatınızın sonu değil geç oynamak. Alışmışsınız kolay ulaşmaya herşeye

%100 haklısınız. Minecraft PE'yi bile korsan oynamış kişiler burda orjinal savunuculuğu yapıyor.
Adamların yıllarca uğraşıp 150 milyon dolar harcadığı belki yüzbinlerce saat emek verilmiş bir şeyi para vermeden indirmek doğru mu peki sana göre?

Emek hırsızları burayı ağlama duvarına çevirdi. Ne kadar ağlasanız da yok öğrenci alamaz yok ülke şöyle yok bu böyle deseniz de korsan emek hırsızlığıdır. Buna bahane aramaktan başka bir şey değil yaptığınız. Çıldırsanız da bu sonuç değişmeyecek. İndirim bekleyin alın her oyun ucuzluyor indirim ile. Hayatınızın sonu değil geç oynamak. Alışmışsınız kolay ulaşmaya herşeye
Kesinlikle çok haklısınız sonra para verene enayi diyorlar ya o çok koyuyor keşke biz adalet timsali insanları anlasalar.

Adamların yıllarca uğraşıp 150 milyon dolar harcadığı belki yüzbinlerce saat emek verilmiş bir şeyi para vermeden indirmek doğru mu peki sana göre?

Hocam siz 1 2 hafta önce korsan oyunu savunmuyor muydunuz?
1676982943939.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı