Hogwarts Legacy kırıldı olarak görünüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkeğim dese hiç böyle üsteler miydi acaba? "Gerçekten erkek mi? yoksa hedef şaşırtmaya mı çalışıyor"

Erkeğim dese hiç böyle üsteler miydi acaba? "Gerçekten erkek mi? yoksa hedef şaşırtmaya mı çalışıyor"
Kadın olması daha çok ilgi çekecek ve bulunmasını daha kolay hale getirecekken hedef şaşırtmak için kadınım demesi pek olanaklı gelmiyor. Neden bu kadar gerildiğinizi de anlamadım. Kadınların bu işlere pek ilgisi olmadığı için insanların şaşırması normal. Bunu başka yere çekmenin anlamı yok.

Ben böyle şeylerden fazla anlamam. Kırılınca crack mi oluyor. Oyunu korsan şekilde oynayabiliyorlar mi?

Olay üstelemek değil konudaki kadın olduğunu söyleyen kişinin kendinden çok emin bir şekilde söylemesi olay.
Bak, sana iki şekilde anlatayım.
1. Röportajda bunun geçmesi, direk hatta başlığında geçiyor. The Woman Bulldozing Video Games’ Toughest DRM
2.) P2P ve Scene grupları itibarı ve ego tatmin etmeyi severler. EMPRESS'de bu yüzden bar bar kadınım diyor. Bu yüzden de eminiz.

Ben böyle şeylerden fazla anlamam. Kırılınca crack mi oluyor. Oyunu korsan şekilde oynayabiliyorlar mi?
Evet.

Dostum arkadaşta kadın değil dememiş olabilir fakat olmayabilir de kesin bir yargı öne süremezsin sen inanırsın o inanmaz gerçekten şu an derdiniz kadın olup olmamasımı.

Dostum arkadaşta kadın değil dememiş olabilir fakat olmayabilir de kesin bir yargı öne süremezsin sen inanırsın o inanmaz gerçekten şu an derdiniz kadın olup olmamasımı.
Dostum dert o değil ama, ben bizim milletin sürekli öküz altında buzağı aramasını anlamıyorum. Kadın diyorlar, tamam de geç.Kaynak da atıyoruz. Erkek olma ihtimali zaten var, görmeden nasıl bilelim? Yinede aklında bu ihtimali de bulundurun o kadar.

Bir gelişme var mı? Gören haber versin hocalar

Bir gelişme var mı? Gören haber versin hocalar
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Empress ek olarak bunu paylaşmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…