Hogwarts Legacy kırıldı olarak görünüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam, sizin de bahsettiğiniz gibi "gelişme" kavramından bahsederken tam olarak neyi kastettiğinizi açsaydınız daha iyi olurdu. Geliştirmeyi sizin dediğiniz şekilde ele alırsak dedikleriniz doğru, ama buna pratik yapmak vs. daha doğru olurdu. Neyse, durum tam da sizin son cümlede bahsettiğiniz gibi. Paylaşmadığına göre asıl ilgi alanı bu değil ya da umursamıyor. İlginç. Nasıl görmüştünüz?
C++ hakkında hangi kaynaklar iyidir vs. çok gruplara girdim ve araştırma yapmıştım öyle denk geldi.

FM'nin kırılma ihtimali var mı acaba 22'yi kıramamışlardı.

Yanlışım varsa düzeltin. Ben oyunun dosyalarını değiştirip bozmak diye biliyorum.

Tersine mühendislik diyelim kısaca. Oyunlarda DRM: Dijital Haklar yönetimi dediğimiz korumalar olur, Denuvo DRM gibi, Steam DRM gibi. Denuvo bir koruma kısaca. Sonra, bu kıran kimse Tersine Mühendislik yaparak bu korumayı aşıyor ve bizlere sunuyor.

Yanlışım varsa düzeltin. Ben oyunun dosyalarını değiştirip bozmak diye biliyorum.
Bozma diyemeyiz. Üstteki mesajımı okuyun.

Denuvo kırmak her baba yiğidin harcı değil hem de bu kadar kısa sürede vay be mutlu olmadım dersem yalan söylerim bir oyuna bu parayı veremem.

Kanka oynadın mı oynadıysan kaç FPS alıyorsun işlemci ve erkan kartımız aynı da.

Yok kral daha oynayamadım öyle bir durumum yok maalesef ama medium FSR açık akıcı oynanıyordu videolarda ama crack gelirse daha düzgün FPS alırız diye umuyorum. Denuvo arkada ayrı bir yazılım çalıştırıyor diye biliyorum bu da oyunda droplara yol açıyor muhtemelen oyunu orijinal alan FPS sıkıntısı yaşayan insanlar korsan indirebilir.

Son anlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    1,9 KB · Görüntüleme: 270
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı