Hogwarts Legacy kırıldı olarak görünüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne demek istiyor acaba açıklar mısın dostum.
Oyunla bir alakası bunun. P2P ve Scene grupları, yani oyun kıran kimseler bilgi vermek amacıyla NFO dosyası oluşturur. EMPRESS'de takipçilerine yeni nfo sitilini seçin diyor ve anket yapıyor.

Oyunla bir alakası bunun. P2p ve scene grupları, yani oyun kıran kimseler bilgi vermek amacıyla nfo dosyası oluşturur. Empress'de takipçilerine yeni nfo sitilini seçin diyor ve anket yapıyor.

Anladım ben oyunu indirdim şu an crack dosyalarını bekliyorum tahmini ne zaman atar acaba bir bilgi var mı onun hakkında?

Şu anlık yok ama çok sürmez, bu hafta içinde veya bir dahaki hafta gelir sanırım.

Bence oyun zevkli olacak. O süpürgeyle veya şahgagayla (türün ismini unuttum :) ) açık dünyasında gezmek falan. Filmlerini de severek izlemiş birisi olarak merakla kırılmasını bekliyorum. (daha 1 yıl önce RDR2'yi 95 TL verirken elim titreyen ben, bu oyuna asla 700 TL veremem çoğumuz gibi.)

Benim tanıştığım bir eleman paylaşmadan kendini geliştirmek için oyun kırıyor :D.
Hocam kusura bakmayın ama bu bana absürt geldi. Kırdığı oyunlarda Steam DRM vardır, onu kırmayla kendinizi geliştirmezsiniz. Denuvo ise, imkansız. Birisi denuvoyu kırıyor ve paylaşmıyor öyle mi? Hadi onu geçtim kendini geliştirmek için denuvo kırmak mantıksız. Çünkü Denuvoyu kırabilen kişinin bilgisi vardır, kırmayla kendisine ne katabilir?

Hocam kusura bakmayın ama bu bana absürt geldi. Kırdığı oyunlarda Steam DRM vardır, onu kırmayla kendinizi geliştirmezsiniz. Denuvo ise, imkansız. Birisi denuvoyu kırıyor ve paylaşmıyor öyle mi? Hadi onu geçtim kendini geliştirmek için denuvo kırmak mantıksız. Çünkü Denuvoyu kırabilen kişinin bilgisi vardır, kırmayla kendisine ne katabilir?
E o zaman hiç bir yazılımcı gelişmiyor. Sürekli aynı algoritmaları kullanıp duruyorlar. Arkadaşlar gelişmeden kasıt 0'dan başlayıp ileri düzey gelişmek değildir. Bir keman virtüözü bile boş tel çalışması yapar. Eğer kendim görmeseydim inanmazdım fakat RE sayesinde olmayacak şey değil. Adam yapıyor sadece bunu diyebilirim. İnanmamakta haklısınız ama gördüğüm şeyi inkar edemem diyeyim sadece.

E o zaman hiç bir yazılımcı gelişmiyor. Sürekli aynı algoritmaları kullanıp duruyorlar. Arkadaşlar gelişmeden kasıt 0'dan başlayıp ileri düzey gelişmek değildir. Bir keman virtüözü bile boş tel çalışması yapar. Eğer kendim görmeseydim inanmazdım fakat RE sayesinde olmayacak şey değil. Adam yapıyor sadece bunu diyebilirim. İnanmamakta haklısınız ama gördüğüm şeyi inkar edemem diyeyim sadece.
Hocam, sizin de bahsettiğiniz gibi "gelişme" kavramından bahsederken tam olarak neyi kastettiğinizi açsaydınız daha iyi olurdu. Geliştirmeyi sizin dediğiniz şekilde ele alırsak dedikleriniz doğru, ama buna pratik yapmak vs. daha doğru olurdu. Neyse, durum tam da sizin son cümlede bahsettiğiniz gibi. Paylaşmadığına göre asıl ilgi alanı bu değil ya da umursamıyor. İlginç. Nasıl görmüştünüz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı