Ben bu olayları hiç bilmiyorum. Bu oyunu niye kırmaya çalışmışlar?
Online olmayan her oyun kırılabilir. Kırılmaz diye bir şey yok.
Kırılamaz demedim zaten, umarım kırılmaz dedim. Bahsettiğiniz elemanlar CoD: MW II'yi de kırabilseymiş keşke.Online olmayan her oyun kırılabilir. Kırılmaz diye bir şey yok.
Bu oyunu kırmalarının sebebi sanırım biraz özel. Kıran kişi Hogwarts Legacy'nin yapımcısına sinirlenmiş.Kırılamaz demedim zaten, umarım kırılmaz dedim. Bahsettiğiniz elemanlar CoD: MW II'yi de kırabilseymiş keşke.
Kırılamaz demedim zaten, umarım kırılmaz dedim. Bahsettiğiniz elemanlar CoD: MW II'yi de kırabilseymiş keşke.
Bu oyunu kırmalarının sebebi sanırım biraz özel. Kıran kişi Hogwarts Legacy'nin yapımcısına sinirlenmiş.
Online olanları da kırabiliyor EMPRESS. Bknz: Crash Bandicoot 4, Mortal Kombat 11, Red Dead Redemption 2.Online olmayan her oyun kırılabilir. Kırılmaz diye bir şey yok.
RDR2, MK11 online değil. Benim dediğim online bir şekilde bağlanıp birlikte oynamak. Bağlantı isteyen oyunlardan bahsetmiyorum.Online olanları da kırabiliyor EMPRESS. Bknz: Crash Bandicoot 4, Mortal Kombat 11, Red Dead Redemption 2.
Aslında her oyun için olmasa da onunda çözümü var, yayınlayan bir site var, ayrıca eskiden REVOLT grubunun Online-fix yayınları vardı.RDR2, MK11 online değil. Benim dediğim online bir şekilde bağlanıp birlikte oynamak. Bağlantı isteyen oyunlardan bahsetmiyorum.
RDR2, MK11 online değil. Benim dediğim online bir şekilde bağlanıp birlikte oynamak. Bağlantı isteyen oyunlardan bahsetmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.