Sürprizbozan Hogwarts Legacy muhteşem bir oyun

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Oyunu ilk aldığımda hayal kırıklığına uğramıştım, büyüler azdı, sıkılıyordum. Ancak 5 6 saati geçtiğimde oyun mükemmelleşti. Her fightta farklı bir combo yapıyorsunuz. Hele açık dünyada hipogriff ya da süpürge ile gezmek. Mükemmel gerçekten, yan görevler vs. hepsi çok eğlenceli, oyunun hikayesi de gayet hoş. Şu ana kadar oynadığım en iyi oyunlardan biri. Hala devam ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun tadı sonra geliyor. Herkes ilk saatde iade edeceğim diyor ama ikinci saatte ne oluyorsa kimse iade etmiyor:)
Bence iade haklarını kaybettikleri için iade etmiyorlardır :) Şaka bir yana oyun optimizasyon problemleri hariç fena olmayan bir oyun fakat bir başyapıt değil. Üstüne bu sene yeni Zelda oyunu geliyorken yılın oyunu ödülü de yalan olacak bu oyun için.

Ben oyunun dünyasını pek sevmiyorum. Harry Potter hayranı değilim. O yüzden oynamıyorum ama yine de oynanır mı?

Ana hikaye çok leş, görevleri sönük tekrar eden şeyleri bayıyor. Combat tekrar ediyor belli süre sonra bayıyor. Hogwarts'ı çok iyi resmetmişler ve Harry Potter hayranın düşündüğü neredeyse her şey oyunda var. Hayranı değilseniz oynanmaz uzun süre.

Oyunu ilk aldığımda hayal kırıklığına uğramıştım, büyüler azdı, sıkılıyordum. Ancak 5 6 saati geçtiğimde oyun mükemmelleşti. Her fightta farklı bir combo yapıyorsunuz. Hele açık dünyada hipogriff ya da süpürge ile gezmek. Mükemmel gerçekten, yan görevler vs. hepsi çok eğlenceli, oyunun hikayesi de gayet hoş. Şu ana kadar oynadığım en iyi oyunlardan biri. Hala devam ediyorum.
vay canına bu gerçekten inanılmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı