Sürprizbozan Hogwarts Legacy muhteşem bir oyun

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yapımcıların ilk büyük oyunuydu bu. O yüzden ben umutluyum güzel bir devam oyunu adına. Bu oyunda yaptığı eksileri daha fazla Mali güçle de kapatırlar. Devam oyunu bir başyapıt olacak ben öyle düşünüyorum. Fakat bu oyun iyi olsa da en fazla GOTY adayı olabilir. Ödülü alması çok zor. Hele ki Zelda, starfield ve marvels Spider-Man 2'nin bu sene çıkacağı söylendiği yerde GOTY alamaz. Bu 3 oyun da çıkarsa bu sene (Spider-Man ertelenir bence) GOTY bu 3 oyun arasında gider. Marvels Spider-Man 2 ve Zelda'nın kötü olmaması değil çok iyi olacakları daha çıkmadan kesin bence.

Oyunu şu an 62 saat civarı kadar oynadım. Genel olarak eğlenceli bir oyun olsa da öyle vay anasını dedirtecek türden bir oyun olmamış. RPG etiketini de hak eden bir oyun olmadığını düşünüyorum. Hikayesi ise ilgi uyandıracak bir hikayeye sahip değil.

Zaman geçirmek için güzel bir oyun. 700 TL verilecek bir oyun olmadığı için almak isteyenlere indirimleri beklemesini tavsiye ediyorum.

Oyunu şu an 62 saat civarı kadar oynadım. Genel olarak eğlenceli bir oyun olsa da öyle vay anasını dedirtecek türden bir oyun olmamış. RPG etiketini de hak eden bir oyun olmadığını düşünüyorum. Hikayesi ise ilgi uyandıracak bir hikayeye sahip değil.

Zaman geçirmek için güzel bir oyun. 700 TL verilecek bir oyun olmadığı için almak isteyenlere indirimleri beklemesini tavsiye ediyorum.
Artık her oyuna RPG denmeye başlandı. Artık RPG’nin de bir vaat olmadığı zamanlardayız maalesef. Örneğin Cyberpunk ve Dying light 2, oyunumuzda fazlasıyla Rol yapma ögeleri olacak gibi şeyler söylüyordu. Eee hani biz bunları gördük mü? Hayır. Ben bunu artık normal karşılamaya başladım. Diğer dediklerinize de katılıyorum.

Artık her oyuna RPG denmeye başlandı. Artık RPG'nin de bir vaat olmadığı zamanlardayız maalesef. Örneğin Cyberpunk ve Dying Light 2, oyunumuzda fazlasıyla rol yapma ögeleri olacak gibi şeyler söylüyordu. Eee hani biz bunları gördük mü? Hayır. Ben bunu artık normal karşılamaya başladım. Diğer dediklerinize de katılıyorum.

Cyberpunk RPG diye tanıtılıp Action Shooter oyununa çevrilen büyük bir dolandırılıcıktı.

Konu altındaki belki de tek haklı mesaj.

İşte filmlerini izleyesim yok dostum.
Evren meraklıları, takipçileri için oyun elbette daha zevkli olur ancak oyun sadece o kesme hitap etmiyor. Hem de özgün bir oyun Harry Potter, bir benzerini bulamazsınız tabii önceden çıkan genellikle kötü HP oyunları dışında.

Artık her oyuna RPG denmeye başlandı.
Aslında bunun sebebi çoğu oyunun RPG öğelerine sahip olması. Artık her oyun eskiden RPG diye bildiğimiz oyunlarda var olan birkaç elementi her türlü içerisinde barındırıyor. Bu da artık "RPG oyunlar" etiketinin sınırlarını geliştirdi. Dandirik bir level sistemi, bir karakter geliştirme ağacı bir de üstüne birkaç hiçbir şeye yaramayan diyalog seçeneği ekleyince RPG etiketini ekleyip sunuyorlar. :D

2 gündür oyunu oynuyorum daha doğrusu oynamaya çalışıyorum. Oyun optimizasyon olarak berbat sürekli drop yiyorum. Ara sahnelerde çok fazla takılma oluyor çünkü etraftaki textureları yükleyemiyor. Aynı bilgisayarla RDR 2 oynuyorum doku detayı en yüksekte bazı detaylar ortada çok akıcı bir şekilde oynuyorum ama Hogwarts Legacy oynanmıyor. Zaten okulun içi çok ruhsuz derse giriyorum derste 10 kişi var sınıfı doldursana arkadaşım bir heyecanlanalım herkes bizi izliyor diye. İkincisi ya yan karakterleri random tuşuna basarak mı yaptınız kimle konuşsam ya Afgan mülteci ya da Moğol ama iki göz arasındaki boşluk elim kadar insan güzel bir karakter yapar.

mqdefault.jpg

Biz de PS1 Harry Potterı oynayalım bari, 700tl hiç bir oyuna vermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı