Hogwarts Legacy ne zaman kırılır?

1 saat kadar oynadım. Empress iyi iş çıkarmış her zamanki gibi. Kız yetenekli arkadaş yalan yok. Oyun kırmayı beceriyor ama bu 1 saatlik deneyimime göre bakacak olursam gerçi 100 saat oynasam bile değişmez ama tamamen potterheadler için fan servisi amacıyla yapılmış bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Başka da söylenecek bir şey yok içi bomboş.

Daha oynamadan önce bunu fark etmiştim. Hiçbir zaman bu evrenin hayranı olmadım. Oyun kesinlikle abartılıyor. Fan kitlesinin ezici olarak sayı üstünlüğü sayesinde doğru düzgün puanlanamıyor. Para verip alacağım bir oyun değil. Keza 2018'de çıkan RDR 2'nin grafikleri bile çok daha iyi görünüyor bu oyundan hala.

Hem optimizasyon çöp hem de grafikleri ultraya da alsam hiçbir şeye benzemiyor. Açıkçası korsan indirmeye bile üşenmiştim ama sırf Elden Ring çıktığında olduğu gibi popüler diye ve neyini beğeniyor bu kadar millet görmek için indirdim. Fakat souls türünün kanser kitlesinin Elden Ring'in de olduğu gibi Harry Potter hayranlarının bu oyunda gördüğü şeyleri ben göremedim. Benim için sıradan diğer abartılmış popüler kültür oyunlarından biri olarak kalacak.
 
Dodı'den indirdim. İndirebileceğin en hızlı ve güvenli yer. Muhtemelen şu an artık indiren indirmiştir ve seed yapanlarda artmıştır daha rahat inmesi gerekiyor.

Hocam Torrent bağlantısıylamı indirdiniz? Hem uTorrent hem qBitTorrent denedim ikisi de 400KB en fazla. Diğer linklere pek güvenmiyorum.
 
Hocam Torrent bağlantısıylamı indirdiniz? Hem uTorrent hem qBitTorrent denedim ikisi de 400KB en fazla. Diğer linklere pek güvenmiyorum.

Torrent en mantıklısı da kullandığın programla alakası yok seed olmadığı için yavaş iniyordur ya da internetin yavaştır. BitTorrent daha iyidir uTorrent'i salla gitsin.
 
Hocam internet 100Mbps 10 MB upload almam gerekiyor. Teşekkür ederim yarın denerim artık.

Benim 50 galiba rahat indirdim bir günde falan senin muhtemelen indirmeye çalıştığın torrent sıkıntılı. DODI'nin sitesinden indirirsen sorun olmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı