Hogwarts Legacy Steam ve korsan performans farkı

Steam değerleri aynı değil kurcalayıp düşük algısı yapmaya çalışmışlar.

Hepsi mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arada ciddi fark var. Üstelik adam i7 7. Nesil ve GTX 1060 ile test etmiş. Ona rağmen bu FPS leri alıyorsa (Crackte) Denuvonun gereksiz olduğu belli oluyor.

Oyunlar çıktıktan bir kaç ay sonra güncelleme ile Denuvo çıkarılıyor diye bir şey duymuştum. Doğru mu bu? @kino

Evet zamanla çıkarılıyor. Denuvo bir AAA oyun için senelik 150K Euro üzerinden anlaşma yapıyor şirketlerle, birkaç aylık yapan da var. Artık nasıl anlaşma maddeleri oluyor bilmiyorum ama hem oyunun kırılması hem de Denuvo ücreti buna bir sebep.

Korsan indirerek denediğim oyunları beğenirsem orijinal satın alıyorum, en azından indirimde bile olsa. Ama ciddi anlamda güncelleme vs almamışsa korsan dosyalarından oynamaya devam ediyorum birçoğunu bu performans farkı sebebiyle :/
Yarın yamalak bilginizle yorum yapmayın. Elden Ring'de Denuvo yoktu.
Galiba Elden Ring için Empress bir sis ve FPS patch’i yayınlamıştı performansı toparlayan, onu hatırlıyor sanırım arkadaş.

1677441300219.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı