Hogwarts Legacy Steam'de 489,30 TL

Hocam böyle bir oyun için Game Pass kullanmayı düşünmüyorum. O şekilde değerlendirirseniz sevinirim.

Dostum sen dalgamı geçiyosun anlamadım neden Game Pass'den oynamak istemiyorsun. Ben böyle düşünen insanları mantıklı bulmuyorum. Al kardeşim 1 aylık 75 TL miss gibi Starfield da bitir başka oyunları da bitir ne yani bu Steam aşkınız çok para basıyorsunuz herhalde.

Dostum sen dalgamı geçiyosun anlamadım neden Game Pass'den oynamak istemiyorsun. Ben böyle düşünen insanları mantıklı bulmuyorum. Al kardeşim 1 aylık 75 TL miss gibi Starfield da bitir başka oyunları da bitir ne yani bu Steam aşkınız çok para basıyorsunuz herhalde.

Oyunu Game Pass'den oynayacak birisi olarak arkadaşı anlayabiliyorum. Oyun Skyrim gibi yıllarca oynanacak bir oyun. Oyunda gerçekten 1000+ gezegen var her gezegen de 5 görev olsa ki daha fazladır büyük ihtimalle. 5000 görev yapar en az ihtimalle. Hadi bunun yarısı tekrar ediyor diyelim, ki görevlerin neredeyse hepsi farklı diyorlar. 2500 görev eder. Her görev en az 30 DK sürse eder 1250 saat. Oyunu %100 bitirmek için bunun iki katı süre harcayacaksanız büyük ihtimalle e bu da 1 yıllık Game Pass'te bitmez.

Oyunu Game Pass'den oynayacak birisi olarak arkadaşı anlayabiliyorum. Oyun Skyrim gibi yıllarca oynanacak bir oyun. Oyunda gerçekten 1000+ gezegen var her gezegen de 5 görev olsa ki daha fazladır büyük ihtimalle. 5000 görev yapar en az ihtimalle. Hadi bunun yarısı tekrar ediyor diyelim, ki görevlerin neredeyse hepsi farklı diyorlar. 2500 görev eder. Her görev en az 30 DK sürse eder 1250 saat. Oyunu %100 bitirmek için bunun iki katı süre harcayacaksanız büyük ihtimalle e bu da 1 yıllık Game Pass'te bitmez.
Biter niye bitmesin ben 6 aylık gamepass alsam bitiririm ve 6 ay gamepass alsam yine oyunun yarı fiyatına yani 450 tl ye denk geliyo. Gerçekten gereksiz....

6 Ay'da biter mi? 6x30 = 180 gün oyunu bitirmek için günde ortalama 10 saat falan oynamanız lazım. Ki yine bitmez. En az yıllık alman lazım oyunu %80 falan oynamak için yıllık parasına da oyunu alırım zaten.

Sana ne dayı. Param var. Steam'den almak istiyorum. Ayrıca oyunları çok uzun süreler oynayan biriyim. Bu oyunu da 1yıldan fazla oynayabilirim. Game Pass üzerinden oynarsam yılda 1000 lira para ediyor oynayacağım süreyide göz önünde bulundurunca Steam'de almak daha mantıklı geliyor. Bu konuda da senin bir söz hakkın olduğunu düşünmüyorum. İster mantıklı bul ister bulma. Umrumda değil.

Biter niye bitmesin ben 6 aylık Game Pass alsam bitiririm ve 6 ay Game Pass alsam yine oyunun yarı fiyatına yani 450 TL'ye denk geliyor. Gerçekten gereksiz...

Bak o kadar düşüncesiz birisin ki ben bitiririm diyorsun. Ama senle benim aynı kişi olmadığımı kavrayamıyorsun. Ben alıp oyuna mod geldikçe kura kura tekrar tekrar oynamak istiyorum 450 saat Skyrim oynamış biriyim ben. Neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu da karar verecek kişi sen değilsin. Ayıktırayım.

Oyunu istediğin zaman açıp oynamak bam başka bir şey kiralamak bam başka bir şey. Ha ben Game Pass'den alırım ama arkadaşı anlıyorum.

Hogwarst Legacy mükemmel bir indirimle dip fiyatını görüyor, güzel indirim Harry Potter hayranları kaçırmamalı, şunu da eklemeliyim Nays ile yaklaşık 100 TL kadar daha düşüyor ve fiyat neredeyse çok ucuza geliyor, bence kaçırmayın.
1693567062278.png

HAFTA SONU FIRSATI! Teklifin geçerlilik süresi: 7 Eylül.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı