Tebrik ediyorum dostum seni. Benim anlatmak istediğimi anlatmışsın.
12 yıl önce çıkmış, Blades Of Time çevirmiştim. 2 yıl önce bu yamayı 13 telden koymuştum. Yav adamın birisi geldi ne dedi, aklın şaşar. Bu oyun steamde 5 lira, sen yamayı 13 liraya satıyorsun. Oyundan pahalı, yamamı olur. Düşün akıldaki zihniyeti... Godfather 2 çıkardık. Steamde bu oyun yok, siz yamayı neden 18 TL'ye satıyorsunuz diyende çıktı. Hogwarts Legacy, 22 TL'ye koyacağız. Millet adam gibi, kaliteli yamayla oynasın diye. Bizde belli bir satıştan sonra, VIP sistemine koyuyoruz. VIP üyelik alan, zaten çoğu yamaya ulaşabiliyor. Bizim sitede, Ps3, Ps4, Switch yamaları da mevcut ve yapıyoruz. Ama gel gelelim bu bazı beleşçi tipler, oyuna para vermek istemediği gibi, yamayada para vermemek niyetindeler. 22 TL bugün bir şey değil. En kötü sigara olmuş 32 lira... Gitsinler, translate yama çıkartan gruplardan indirsinler... Ben gidin onların yaptığı yamayla oynamayın demiyorum ki, kaliteli, güzel bir çeviri için bizden yama edinebilirsiniz... Emek verdiğimiz dedikleri şey, oturup DEEPL yada GOOGLE TRANSLATE atıp çevirmeyi ben kendim kabul etmediğim için adam gibi çeviri peşindeyiz. Returnal hele, yemin ederim translate yamasındaki çevirileri gördüm, bu ne dedim... Neyse...