Steam Epic Games Hogwarts Legacy ucuza alınabilir mi?

H
10-20 TL bedellerle satılan paylaşımlı hesapları almanızı tavsiye etmem. Alıp denedim, girmek çok zor. Hesaba girmek ayrı bir dert, giriş yapmak için bazen 50 kere denemeniz gerekiyor, Steam bile kilitlenebiliyor, modem resetlemek gerekiyor.

Hesaba girdiniz diyelim, indirmeye başladınız, indirme sırasında hesaptan atıyor. O şekilde bırakırsanız indirmeye devam ediyor, hesaba girseniz bile sürekli hesaptan atıyor.

Sonraki aşamada oyun indi, oyuna ilk girişi online modda yapmanız gerekiyor. Girmeye çalıştığınızda bir hata verip bir linke yönlendiriliyoruz, linke tıkladığınızda ise şöyle bir uyarı geliyor;

"Currently your game purchase cannot be re-validated successfully, please wait 24 hours and try again"

Bunu durum ise Denuvo kaynaklıymış, günde 5 makineden fazlasına izin vermediği için giremiyorsunuz.

Ayrıca bir durum daha var, tam olarak nasıl olduğunu anlayamadım, indirdiğiniz oyun muhtemelen hesaptaki diğer kişiler tarafından sisteminizden silinebiliyor.

Bu yöntemle girip oynayabilen insanlar var ancak nadir bir durum. Çok uğraştırıyor. ben 2 gündür uğraşıyorum, hala giriş yapamadım.

Bu arada bu satılan hesapların bilgileri bir çok yabancı forumda geziyor, hatta bazı Türk forumlarında bile gördüm. Steam hesabının kullanıcı adı ve şifresi paylaşılmış zaten belki de yüzlerce kişi aynı hesaptan oyuna girmeye çalışıyor.

Paylaşımlı hesap satın almayı düşünen varsa benim tavsiyem denemeyin bile. Ben 20 lirayı gözden çıkarıp denedim, olan kaybettiğim zamana oldu.
Hogwarts Legacy ' i 20 tl ye bulduysanız iyiymiş :) Paylaşım siteleri oyunu genelde 70 TL'ye falan satıyorlar. Bende baktım bir denesemmi diye . Orası bile pahalı geldi

Kaç kişiye satmasından bana ne çevrimdışıya alıyorum otomatik savede atıyor Spider-Man God of War gibi oyunları bitirdim ben sorunsuz bir şekilde.

Çok biliyorsan doğru uygula sonra yorum yap aldığınız satıcıda önemli satcı sana hesabı nasıl kullanıcağını anlatmıyorsa adam bilmemen normal.
ortak hesap alıyorsam ben önce satıcıya mesaj yazıp hesap kendilerine mi ait diye soruyorum. Yok temin ediyoruz diyorsa almıyorum. Çünkü genelde öyle hesaplar çok çabuk patlıyor yurtdışı hesapları olduğu için. Rus satanı var çin satanı var . Bu sebeple ortak hesap alacaksanız da satıcıya önce hesap kendisine mi ait diye sorun

İtemsatış'da güvenilir yeri bulup oradan almanız gerek, ben 25 liraya 3 oyun almıştım 6 ay önce. Geçenlerde denemek için girdim, hala oynayabiliyorum. Adama kaç ay üstüne yazdım, 2 dakikada gelen kodu attı. Ama doğru kişiyi bulmazsanız bu dediklerimin tam tersinin olması muhtemel. Bunlar dışında Nays var bir de, bu kadar.

Crack bekleyen arkadaşlar için bir bilgi verelim, oyun üstünde çalışan kişi oyunu kırdığını açıklamış ve testler de başarılıymış, yakın zamanda paylaşılacakmış.

Ne sorun yaşadınızda böyle diyosunuz.

Kullanmayı bilmiyosunuz yorum yapıyosunuz ben defalarca dnedikm sorun yaşamadım çevrim dışı oynayınca sorun çıkarmıyor yanlı biliyosunuz boş kötülüyosunuz crackden bin kat iyidir.
İtemsatis gibi yerlerdeki hesap satıcıları çalıntı hesapları satıyor ve hesapların çoğunda oyunlara giriş yapılamıyor. Bu satıcılardan biride sensin sanırım crackten iyi olduğunu söylediğine göre. Bu hesaplar internet ortamında patlamış hesaplar ve sayısız kişi giriş yapıyor, oyunlarda koruma olduğu için hesaba 100 kişi giriyorsa 3-4 tanesi gün içerisinde bu oyuna erişebiliyor. İtemsatis bu tarz durumlarda saticiyi haksiz bulup iade sagliyor, kisacasi hesap alma islerine girmeyin.

İtemsatış'tan ortak hesap satın aldım güvenilir birisinden kendisi Hogwarts Legacy'i satın almış olup günde 5 stok yapıyor nedenini sorduğumda ise günde 5 kişinin cihazınız sertifikalanabiliyormuş ve böyle aslında çok fazla sorun olmuyormuş. Ortak hesap olayını denemek istedim bir daha denemem zaten.(40 TL'ye satın aldım)

Crack bekleyen arkadaşlar için bir bilgi verelim, oyun üstünde çalışan kişi oyunu kırdığını açıklamış ve testler de başarılıymış, yakın zamanda paylaşılacakmış.

Nereden açıkladı?

İtemsatış'tan ortak hesap satın aldım güvenilir birisinden kendisi Hogwarts Legacy'i satın almış olup günde 5 stok yapıyor nedenini sorduğumda ise günde 5 kişinin cihazınız sertifikalanabiliyormuş ve böyle aslında çok fazla sorun olmuyormuş. Ortak hesap olayını denemek istedim bir daha denemem zaten.(40 TL'ye satın aldım)

Nereden açıkladı?

İlk gün yamasından önceki sürümün daha stabil olduğunu söylemiş ve onu paylaşmış. Crack dosyasını daha paylaşmamış, ama bir kaç gün içinde paylaşır muhtemelen.

Dosya Ekleri

• 1676418112621.png
    1676418112621.png
    37,3 KB · Görüntüleme: 100
Hocam sen ne diyorsun Allah aşkına? Nasıl mantıklı geldi bu iş sana ben hala çözemedim. Hadi diyelim Hogwarts Legacy'i aldın 60-80 TL gibi bir fiyata. Hadi diyelim sorunsuz oynadın sen beğendin sistemi.
Çok kolay bir şekilde ulaşabileceğin Spider-Man GoW gibi oyunları neden bu şekilde oynayasın? Bunu Torrent'ten ayıran şey ne? Steam arayüzü mü 😃 diğer şeyleri zaten kullanamıyorsunuz. Çok meraklıysanız gidin program ekleden ekleyin Steam'e. Ben ömrümde böyle saçma bir iş görmedim açıkması tamamen boşa para bence.

Ne diyeyim bilmiyorum bu son yazışım satıcı ben değilim ister alın ister almayın ben her hikaye oyununu oradan alıyorum sorun yaşamıyorum ve ne farkı mı var Torrent'lere ben asla güvenmem babasının hayrına cracklamiyor ya virüslü olur ya da olmadığını kanıtlayamazsınız ben 2-3 kere indiridim crackli oyun direk format attım ondan beri denemedim.

Merhaba. Steam ve Epic Games'de oyun 700 TL. Korkunç bir fiyat. O yüzden başlıkta dediğim gibi Hogwarts Legacy'i ucuza alabileceğimiz bir şey var mı?

İnternet üzerinden ucuza skin/tf2 key alarak bunları steam bakiyesine çevirebilirsiniz. Bu şekilde daha ucuza alırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı