Steam Epic Games Hogwarts Legacy ucuza alınabilir mi?

Ne sorun yaşadınızda böyle diyosunuz.

Kullanmayı bilmiyosunuz yorum yapıyosunuz ben defalarca dnedikm sorun yaşamadım çevrim dışı oynayınca sorun çıkarmıyor yanlı biliyosunuz boş kötülüyosunuz crackden bin kat iyidir.
Adam haklı. 3-4 farklı hesap aldım Hogwarts legacy için. Hiçbir şekilde oynayamadım. Bı ara çok zor hesaba girmeyi başardım oyunu indirdim. Arkadaşın dediği gibi giremedim hata verdi. Sonra oyun silindi. Bı daha da giremedim hesaba zaten. Hogwarts legacy de durum böyle.

Paylaşımlı hesapların crackten daha iyi olduğunu söyleyen arkadaş, bu hesaplara giren çıkanın haddi hesabı yok, hesapların geneli çalıntı hesaplar. Bir oyunun crack versiyonu varsa crackli sürümü oynamak yüzde bir milyon daha güvenlidir, kırılmış oyunu doğru siteden indirirsen herhangi bir sorun yaşamazsın.

Vallahi komiksiniz adamlar 70$ oyunu kıyak geçmişler 32.5 alıyoruz korkunç rakam diyorsunuz artık fiyatlar bunlar hatta bazı firmalar direk 60 doların karşılığı yapanlar var.

Evet, paylaşımlı hesapların çoğu ortalıkta dolaşan hesaplar. Hatta başka bir satıcı bana yazdı ve o satıcı sana "................" ve "...................." hesaplarını vermiştir doğru mu dedi. Gerçekten de doğruydu. Bana 3 hesap verdiler. 3'ü de kırık çıktı. Oyunu indirdim. Girişte online olmam gerektiği için de kendimi hiç online yapamadım. En sonunda ben de satın almaya karar verdim.
Ama konu sahibinin hesabı sağlam çıkmış. Demek ki onun aldığı yer daha güvenilir bir yermiş.

Paylaşımlı hesapların crackten daha iyi olduğunu söyleyen arkadaş, bu hesaplara giren çıkanın haddi hesabı yok, hesapların geneli çalıntı hesaplar. Bir oyunun crack versiyonu varsa crackli sürümü oynamak yüzde bir milyon daha güvenlidir, kırılmış oyunu doğru siteden indirirsen herhangi bir sorun yaşamazsın.
Aynen öyle, eleştiri yaparken oyunun fiyatı üzerinden değilde dolar kurumuz üzerinden yapılmalı. Güncel kura göre fiyatlandırma yapılacak olsa şu oyun 1200tlden aşağı olmaz. 700tl civarları bu kur üzerinden oyunlar yine uygun fakat bizlerin bütçesine uygun değil olay tamamen bu.

Knk indirimleri bekle para biriktir al başka çare yok illahi oynamak istiyorsan.
Hogwarts Legacy'nin crack dosyalarını empress her an paylaşabilir, 1 gün önce oyunun erken erişimdeki sürümünün sonuna geldiğini belirtti.

O yüzden hesap mesap almayın arkadaşlar, bekleyin bir kaç güne oynarsınız.

Ne sorun yaşadınızda böyle diyosunuz.

Kullanmayı bilmiyosunuz yorum yapıyosunuz ben defalarca dnedikm sorun yaşamadım çevrim dışı oynayınca sorun çıkarmıyor yanlı biliyosunuz boş kötülüyosunuz crackden bin kat iyidir.

Hocam ben bir sürü oyunu GameSatış üzerinden satın aldım. Ancak Hogwarts Legacy gerçekten açılmıyor. Satıcıya en başta sordum şöyle bir hata veriyor mu diye hayır dedi. Oyunu indirdim zar zor. Ve giriş yapmaya çalıştığımda bana da 24 saat hatasını verdi. Satıcıya yazdım. Yapacak bir şey yok bekleyeceksiniz dedi. En başta böyle bir hata veriyor mu dememe rağmen. Sinir oldum satıcıyı şikayet ettim. Şu anda bekliyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı