HOI 4 alınır mı?

Katılım
18 Aralık 2019
Mesajlar
5.028
Çözümler
7
Yer
Balıkesir
Alınır mı indirimden, pes ve CS:GO oynamayı bıraktım, yeni oyun arayışındayım. Sizce alınır mı? DLC almak zorunda mıyım zevk almak için? Online oynanabiliniyor mu düz sürümle? Şimdiden teşekkürler. İndirimden oyun öneriniz varsa kaçırılmayacak, bakabilirim.
 
Oynayabilirsin düz bir şekilde, atölyeden modlar indirerek daha zevkli hale getirebilirsin. Fakat öğrenmesi zordur, 2 senedir oynuyorum ve hala yeni öğrendiğim şeyler var.
O kadar uğraştırıcı mı? Ben günde 2 saat oyun oynarım, oynamışken zevk almak istiyorum, uğraştırır mı çok? Age of Empire çok oynadım.
 
Online oynanıyor, DLC olmasa bile sıkmıyor. Ama Microsoft üzerinden almanı öneririm, 14 TL'ye yanında DLC veriyor diye hatırlıyorum.

Normalde de satın alınca yanında Cadet Edition veriyor, dün indirimdeydi fakat şu an indirim kalkmış galiba.
O kadar uğraştırıcı mı? Ben günde 2 saat oyun oynarım, oynamışken zevk almak istiyorum, uğraştırır mı çok? Age of empire çok oynadım.

Nazi Almanyası olarak oynarsanız işiniz zor, bütün dünya size savaş açıyor, asker yetiştirmeye çalışıyorsunuz, ekipman yetiştirmeye çalışıyorsunuz, aynı anda 5'ten fazla cephede savaşıyorsunuz. Ve daha niceleri.
 

Geri
Yukarı