Çözüldü HOI 4 Almanya ile Fransa'yı alamıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

453476

Megapat
Makaleler
1
Kolay gelsin.

Almanya oynuyorum ve Fransa'yı almaya çalışıyorum. Bana Sovyetler de yardım ediyor. İtalya ve Sovyetler ile müttefikim. İtalya aşağıdan giriyor, Sovyetler ve ben de sınırdan giriyoruz.

Neredeyse 1 saattir cephedeyim:

Ne yapmalıyım? Şu an tek savaştığım bölge Fransa, Belçika ve onun üstündeki küçük ülke. Belçika tarafını hafiften hafiften alıyorum. Aldıktan sonra o birlikleri de Fransa sınırına çekeceğim.

İlerliyorum ama çok yavaş ilerliyorum. Ne yapabilirim? @emircanunlts.

Dosya Ekleri

• 2.jpg
    326 KB · Görüntüleme: 237
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Öncelikle 1200 sınırı olan yere 4700 uçak koymuşsunuz, o uçaklar neredeyse işe yaramıyor denebilir.

İkincisi, neyle saldırıyorsunuz bilmiyorum ama sürekli line attack da tutarsanız, bir süre sonra ekipmanlarınız - ye düşecektir ve kaybedecek duruma düşersiniz.

Üçüncüsü, sanırım pek uçak üretmiyorsunuz. Fighter ve Close Air Support birliğinden oluşan yüksek miktarda uçak lazım size. Fighterlar sadece air support ve interception yapacak, CAS ise sadece CAS yapacak.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…