HOI 4 Almanya ile İsviçre'yi alamıyorum

Benim gözüm hiç İsviçre'ye kaymıyor ondan söyledim ama öyle demeseydiniz iyiydi. İsviçre yerine o kadar divisionla Polonya'ya saldırsanız çok daha kolay alırdınız haberiniz olsun. Hatta bayağı bayağı kolay alırdınız yani öyle böyle değil.
Dostum sorun Polonya değil. Onu alabiliyorum zaten. Ama onu alırken arkadan Fransa giriyor.
İsviçre şu an sizin dalaşmanız gereken bir ülke değil, tarafsız bir ülke zaten. Size tehdit yaratmayacak bir ülke.

Polonya'ya savaş ilan edince diğerlerinin gelmesinin sebebi, Allies'a katılması. Fransa dahil bütün batı cephesine asker çekin, Polonya'yı işgal edin, askerlerinizi batıya çekin ve Belçika-Hollanda sınırından bitirin.
Anladım. Ama savaşa girdim bile.
 
Dostum sorun Polonya değil. Onu alabiliyorum zaten. Ama onu alırken arkadan Fransa giriyor.

Anladım. Ama savaşa girdim bile.
Düzlüklere kadar geri çekilip İsviçre'nin sizi işgal etmesine izin verebilirsiniz. İsviçre düzlüklere kadar geldiği zaman, askerlerini pocketa alıp öldürebilirsiniz.
 
İsviçre dağlık bir bölgedir. Çok fazla asker de diğer arkadaşların dediği gibi Atrition'a sebep olur. 24 adet dağcı birlik eğitin, o zaman alabilirsiniz. Bir de İsviçre'yi neden alma gereksiniminiz oluştu? Ben Nazi Almanyası ile tüm her yeri feth ediyorum ama hala İsviçre kalıyor.
 
Koskoca Hitler bile almamış :D.

Europe_under_Nazi_domination.png
 
Koskoca Hitler bile almamış :D.

Eki Görüntüle 1400446

Hocam konudan bağımsız ama Hitler altınlarını İsviçre bankalarına yatırdığı için oraya saldırmamış diye görmüştüm. Bu bilgi doğru mu çünkü bana kalırsa Hitler o zamanlarda İsviçre'yi dümdüz edebilecek güce sahipti. Niye saldırmadı?
 

Geri
Yukarı