Aslan Amca Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #1 Son 1 aydır HOI 4'e girmeye çalıştığımda bu problemle karşılaşıyorum. Denediğim çözümler; -Dosyaları doğrulama -Sürücüleri güncelleme -Windows'u güncelleme -Oyunu silip baştan yükleme -Kullanıcı dizinini temizleme -Bütün DLC ve modları kapatıp öyle girmeyi deneme Maalesef hiçbiri başarılı olmadı çözümü var mıdır acaba? Dosya Ekleri hoi4.PNG 21,4 KB · Görüntüleme: 270 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2020
Son 1 aydır HOI 4'e girmeye çalıştığımda bu problemle karşılaşıyorum. Denediğim çözümler; -Dosyaları doğrulama -Sürücüleri güncelleme -Windows'u güncelleme -Oyunu silip baştan yükleme -Kullanıcı dizinini temizleme -Bütün DLC ve modları kapatıp öyle girmeyi deneme Maalesef hiçbiri başarılı olmadı çözümü var mıdır acaba?
Befehle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 2.092 Çözümler 6 22 Mayıs 2020 #2 Hocam PARADOX ayrı launcherden oyuna eriştiğinden dolayı kullanıcı ayarlarında problem olabilir yeni hesap açabilir misiniz acaba? Artı 0 Eksi
Hocam PARADOX ayrı launcherden oyuna eriştiğinden dolayı kullanıcı ayarlarında problem olabilir yeni hesap açabilir misiniz acaba?
arda662 Kilopat Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 1.231 Makaleler 6 Çözümler 26 Yer Mersin 22 Mayıs 2020 #3 Ben pek bir şey çıkarabileceğimi sanmıyorum ama error.log dosyasını buraya atabilir misiniz diğer arkadaşlara kolaylık olur. Artı 0 Eksi
Ben pek bir şey çıkarabileceğimi sanmıyorum ama error.log dosyasını buraya atabilir misiniz diğer arkadaşlara kolaylık olur.
KS KS Aslan Amca Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #4 Generalfeldmarschall dedi: Hocam paradox ayrı Launcher'den oyuna eriştiğinden dolayı kullanıcı ayarlarında problem olabilir yeni hesap açabilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam. arda662 dedi: Ben pek bir şey çıkarabileceğimi sanmıyorum ama error.log dosyasını buraya atabilir misiniz diğer arkadaşlara kolaylık olur. Genişletmek için tıkla... error.log dosyası boş hocam hiçbir şey yazılı değil Artı 0 Eksi
Generalfeldmarschall dedi: Hocam paradox ayrı Launcher'den oyuna eriştiğinden dolayı kullanıcı ayarlarında problem olabilir yeni hesap açabilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam. arda662 dedi: Ben pek bir şey çıkarabileceğimi sanmıyorum ama error.log dosyasını buraya atabilir misiniz diğer arkadaşlara kolaylık olur. Genişletmek için tıkla... error.log dosyası boş hocam hiçbir şey yazılı değil