HOI 4 İngiltere için tavsiye

370728

Hectopat
Oyunu daha hiç oynamadım. Rehber videolarından biraz bilgi edindim. Focus ağacından veya araştırma için neler yapabilirim? Tavsiyeniz var mı?

Oyunu daha hiç oynamadıysan sakın İngiltere ile başlama, çünkü oynaması zor bir ülke. Neden dersen evet kendi karanı savunursun ama çıkarma yapamayacağın için Almanya üzerine, zevk almazsın.
Bir iki rehber videosu izle oyunu hiç oynamadıysan, veya beni ekleyebilirsin.

Steam: Exem (ABD bayrağı olan.)

Oyunu daha hiç oynamadıysan sakın İngiltere ile başlama, çünkü oynaması zor bir ülke. Neden dersen evet kendi karanı savunursun ama çıkarma yapamayacağın için Almanya üzerine, zevk almazsın.
Bir iki rehber videosu izle oyunu hiç oynamadıysan, veya beni ekleyebilirsin.

Steam: Exem (ABD bayrağı olan.)

Arkadaşlarımla roleplay için almıştım, bu süreden sonra değiştirmem ülklemi sanırım. Daha kolay olarak hangi ülkeler var acaba, Almayandan başka?

Demokrasi yolundan gideceksen oynayabilirsin, zor olmaz. Fransa'yı savunma, boş ver. Her türlü düşecek o. Senin ilk hedefin İtalya'yı Afrika'dan atmak olsun. Akdeniz'de deniz üstünlüğünü alman kolay olur. İtalyan donanmasını parçalarsın.

Almanya, Sovyet'e saldırınca İtalya'nın çizmesinin ucuna ve Roma'nın etrafına çıkarma at. Aynı anda da Fransa'ya çık. ABD de savaşa gelince GG!

Arkadaşlarımla roleplay için almıştım, bu süreden sonra değiştirmem ülklemi sanırım. Daha kolay olarak hangi ülkeler var acaba, Almayandan başka?
Arkadaşın dediği gibi Sovyetler alabilirsin. Dinyeper nehri savunma için biçilmiş kaftandır. Almanya istediği kadar zorlasın, marine basmadığı sürece o nehri geçemez. Demek istediğim Sovyetler başlangıç için ideal ve oynaması kolaydır.

(Not: Tanklarla geçme ihtimali var tabi, ama tutarsan geçemez.)

Man the Guns DLC'si varsa İngiltere'de kralın partisini kur. İlk başta çok zayıflarsın, kukla devletlerin bağımsızlığını ilan eder vs. ama düzgün oynarsan 39-40'a geldiğinde dünyada senden güçlüsü olmaz, söyleyeyim. Kesin bilgi, yayalım.

YouTube'da Maxmarine'in krallık İngiltere gittiği videolar var, bakabilirsin. 39'da ABD'yi yutabilecek gücün oluyor. ABD'yi alınca da durdurulamaz oluyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı