uwur08 Decapat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #1 1 bölük piyade tümeni, inşaata girip askeri fabrika basıyorum. Piyade ekipmanı da basıyorum, 1 bölük piyade tümeni basıyorum ama dolmuyor piyade ekipmanları yazan yer.
1 bölük piyade tümeni, inşaata girip askeri fabrika basıyorum. Piyade ekipmanı da basıyorum, 1 bölük piyade tümeni basıyorum ama dolmuyor piyade ekipmanları yazan yer.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 10 Mayıs 2023 #2 Üretilen ekipman eğitime değil de kaybettiğin ekipmana gidiyordur. Line attack veriyorsan verme. Lojistik ekranına da dikkat et. Artı 0 Eksi
Üretilen ekipman eğitime değil de kaybettiğin ekipmana gidiyordur. Line attack veriyorsan verme. Lojistik ekranına da dikkat et.
TheEfialtis Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #3 uwur08 dedi: 1 bölük piyade tümeni, inşaata girip askeri fabrika basıyorum. Piyade ekipmanı da basıyorum, 1 bölük piyade tümeni basıyorum ama dolmuyor piyade ekipmanları yazan yer. Genişletmek için tıkla... Üretimin nasıl? Silah üretimin azsa dolmaz. As üretiyorsan da dolması zaman alır. Artı 0 Eksi
uwur08 dedi: 1 bölük piyade tümeni, inşaata girip askeri fabrika basıyorum. Piyade ekipmanı da basıyorum, 1 bölük piyade tümeni basıyorum ama dolmuyor piyade ekipmanları yazan yer. Genişletmek için tıkla... Üretimin nasıl? Silah üretimin azsa dolmaz. As üretiyorsan da dolması zaman alır.
YArifK Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #4 uwur08 dedi: 1 bölük piyade tümeni, inşaata girip askeri fabrika basıyorum. Piyade ekipmanı da basıyorum, 1 bölük piyade tümeni basıyorum ama dolmuyor piyade ekipmanları yazan yer. Genişletmek için tıkla... Lojistik sekmesinden açıklarına bakabilirsin muhtemelen ya silah acigin vardir ya da manpower acigi vardir fotograf atarsan daha net bir sey soyleyebilirim. Artı 0 Eksi
uwur08 dedi: 1 bölük piyade tümeni, inşaata girip askeri fabrika basıyorum. Piyade ekipmanı da basıyorum, 1 bölük piyade tümeni basıyorum ama dolmuyor piyade ekipmanları yazan yer. Genişletmek için tıkla... Lojistik sekmesinden açıklarına bakabilirsin muhtemelen ya silah acigin vardir ya da manpower acigi vardir fotograf atarsan daha net bir sey soyleyebilirim.