HOI 4 Road to 56 National Focus çalışmıyor

YArifK

Hectopat
Daha fazla  
HOI 4'de yaklaşık 1 aydır bu sorunu yaşıyorum. Her şey tamam, araştırmalar falan ama ulusal odak çalışmıyor. 1945'te bitiyor ulusal odak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç yenilenen focus treenin SS i var mı?

Cevabım geciktiği için üzgünüm.
SS i yollamaya gerek yok çünkü sanki road to 56 yokmuş gibi gorunuyor.
Dostum sorununu tam anlayamadım focus tree fotoğrafını atar mısın 880 saatim var oyunda :D

Eski haline geri dönmüş 1945 e kadar var. road to 56 da ise 1956 ya kadar focus tree vardı.
Bu arada senin oynama saatinde fazlaymış benim 60 saat sadece 😆😆

Benim anlatmak istediğim şey zaten the road to 56 modunda bulunan içerik odak ağacı tarafında 43-45 yıllarında birçok ülke için bitmiş oluyor ve yeni odak ağacı falan gelmiyor. Fakat event ve decision tarafında bu içerik devam ediyor diye biliyorum. Normal oyunda odak ağacı bakımından 43 yılı gibi bütün ülkelerin ağaçları bitmiş veya gereksiz şeyler kalmış oluyor. Eğer bitiş yılına göre söylüyorsanız normal oyunda 48 yılında bitiyor.

Benim anlatmak istediğim şey zaten the road to 56 modunda bulunan içerik odak ağacı tarafında 43-45 yıllarında birçok ülke için bitmiş oluyor ve yeni odak ağacı falan gelmiyor. Fakat Event ve decision tarafında bu içerik devam ediyor diye biliyorum. Normal oyunda odak ağacı bakımından 43 yılı gibi bütün ülkelerin ağaçları bitmiş veya gereksiz şeyler kalmış oluyor. Eğer bitiş yılına göre söylüyorsanız normal oyunda 48 yılında bitiyor.

Yani daha fazla ulusal odak ekliyor road to 56 normalde hitlerin devrilişi, vokswagen ve gelişmekle ilgili bir sürü yeni odak ekliyordu yaklaşık 2 3 katı falan normalde ama bende clasik odak ağaçları var.

Yani daha fazla ulusal odak ekliyor road to 56 normalde hitlerin devrilişi, vokswagen ve gelişmekle ilgili bir sürü yeni odak ekliyordu yaklaşık 2 3 katı falan normalde ama bende clasik odak ağaçları var.
Hocam sanırım modu aktif etmemişsiniz veya bir sorun oluşmuş ve mod aktif olmamış. Dediğiniz focuslar oyunun başında var zaten.

Hocam sanırım modu aktif etmemişsiniz veya bir sorun oluşmuş ve mod aktif olmamış. Dediğiniz focuslar oyunun başında var zaten.

Oyunun başında road to 56 modunun aktifliği görünüyor sadece normalde 2 3 katı olması gereken focuslar yok orijinal oyunun focusu var.

56 derken araştırmalar falan o yıla kadar. O yıla gidecek focus koysalar zaten lagdan oynanmaz. 56 dediğine bakmayın bu oyun taş çatlasa 46'ya kadar oynanır.

Road to 56 modunda daha fazla focus da ekleniyordu ama bende araştırmalar vb. her şey tam sadece focusları az.
Screenshot_20210906-211343_Steam.jpg

Mesela buradada focusların arttığını gösteriyor ama bende normal oyundaki focuslar var. Diğer özellikler; araştırmalar, slot sayısı vb. her şey road to 56 daki gibi çalışıyor sadece bu focuslarda sorun var.

Son düzenleme:
Oyunun başında road to 56 modunun aktifliği görünüyor sadece normalde 2 3 katı olması gereken focuslar yok orijinal oyunun focusu var.

Road to 56 modunda daha fazla focus da ekleniyordu ama bende araştırmalar vb. her şey tam sadece focusları az.
Eki Görüntüle 1160007
Mesela buradada focusların arttığını gösteriyor ama bende normal oyundaki focuslar var. Diğer özellikler; araştırmalar, slot sayısı vb. her şey road to 56 daki gibi çalışıyor sadece bu focuslarda sorun var.
Modun aboneliği den çıkıp tekrar abone olun belki düzelir.

Aynisini yaptım ama maalesef olmadı.
O zaman road to 56 rp veya agora rp modunu indirin. Kendileri road to 56 modunun multisi için ek şeyler eklenmiş modlar ama single da da oynayabilirsiniz ben agora rp modunda oynuyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı