HOI 4 Tavsiyeleri

Peki hangi ülke ile başlamalıyım?
Ben şahsen Türkiye ile başladım ilk olarak. Çevresinde zayıf ülkeler var. Rahat edersiniz. çıkarma ve paraşütçüler için diğer ülkere göre iyi. Ama Türkiye DLC'yi yoktu ben oynadığımda. Karışık gelecekse sonradan oynayın DLC'li.

Samed Güngör güzel öğretiyor. Öncelikle büyük ülkelerle başlayın. Oyunu iyice öğrendikten sonra DLC alın.

Peki hangi ülke ile başlamalıyım?
Almanya'nın üzerinde çok yük var düşmanları çok, Amerika ile öğrenmeye başlarsan bence daha iyi olur hem anakarasına çıkarma zor atılıyor hem kaynak ve fabrika, insan gücü bakımından zengin donanması iyi.
Bence ilk önce pocket atmayı ve ikmal durumunu yönetmeyi iyi öğren. Bir bölgeye çok fazla asker koymak sana savaşı kazandırmayabilir benim başlarda yaptığım en büyük hata buydu, ikmal yeterli olmayabilir her bölgenin kaldıracağı belirli bir asker miktarı var. Attraction gördüğün düşmana saldır.

DLC demişken şu an Cadet sürümünü aldım o yüzden pek bir şey yok. İlerde hangi DLC'leri tavsiye edersiniz?

Battle of the Bosphorus, Death Or Dishonor, Together for Victory ve La Resistance.

En önemlisi Battle of the Bosphorus. Türkiye için yeni etkinlikler, yeni bir ağaç ve seslendirmeler ekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…