Türkiye baya güzel oluyor o DLC ile.En önemlisi Battle of the Bosphorus. Türkiye için yeni etkinlikler, yeni bir ağaç ve seslendirmeler ekliyor.
Türkiye baya güzel oluyor o DLC ile.En önemlisi Battle of the Bosphorus. Türkiye için yeni etkinlikler, yeni bir ağaç ve seslendirmeler ekliyor.
DLC oyundan pahalıTürkiye baya güzel oluyor o DLC ile.
DLC oyundan pahalı.
Hocam zaten şimdi almayın. Önce oyunu tam olarak öğrenin. DLC'leri de kesinlikle indirim bekleyip alın.DLC oyundan pahalı.
Şu an sadece 1 tane DLC almak istiyorum ama hangisi karar veremiyorum. Türkiye ile pek ilgilenmiyorum. 2. dünya savaşı üzerinden devam etmek istiyorum.Büyük DLC'lerin hepsini al alabilirsen, indirimde zaten şu an.
Waking the Tiger alın.Şu an sadece 1 tane DLC almak istiyorum ama hangisi karar veremiyorum. Türkiye ile pek ilgilenmiyorum. 2. dünya savaşı üzerinden devam etmek istiyorum.
Şu an indirimdeler zaten. Değiller mi?Hocam zaten şimdi almayın. Önce oyunu tam olarak öğrenin. DLC'leri de kesinlikle indirim bekleyip alın.
Evet indirimdelermiş. Bende şimdi alıyorum o zaman.Şu an indirimdeler zaten. Değiller mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.