HOI 4 Tavsiyeleri

A.B.D ile başlayın kesinlikle. En azından ufak bir savaşı kaybedince oyun bitmiş sayılmaz. Çünkü A.B.D ile yapılan hatalar kolay telafi ediliyor.
Hocam önce Almanya ile başlayıp Sonra ABD ile başlayacağım sanırım teşekkürler.

Selamlar. Bir süredir 2. dünya savaşı belgeselleri izliyordum ve bu tür konular ilgimi çekiyordu. Ben de hazır indirimdeyken bir heves, oyunu aldım. Yalnız, hayatımda hiç strateji oyunu oynamadığım için ne yapılmalı, zerre bilmiyorum. Rehber videoları falan izleyeceğim ama eğer sizlerin de tavsiyeleriniz ve söyleyeceğiniz püf noktalar varsa açığım. Teşekkürler.
Samed Güngör güzel öğretiyor. Öncelikle büyük ülkelerle başlayın. Oyunu iyice öğrendikten sonra DLC alın.

Peki hangi ülke ile başlamalıyım?
Almanya'nın üzerinde çok yük var düşmanları çok, Amerika ile öğrenmeye başlarsan bence daha iyi olur hem anakarasına çıkarma zor atılıyor hem kaynak ve fabrika, insan gücü bakımından zengin donanması iyi.
Bence ilk önce pocket atmayı ve ikmal durumunu yönetmeyi iyi öğren. Bir bölgeye çok fazla asker koymak sana savaşı kazandırmayabilir benim başlarda yaptığım en büyük hata buydu, ikmal yeterli olmayabilir her bölgenin kaldıracağı belirli bir asker miktarı var. Attraction gördüğün düşmana saldır.

DLC demişken şu an Cadet sürümünü aldım o yüzden pek bir şey yok. İlerde hangi DLC'leri tavsiye edersiniz?

Battle of the Bosphorus, Death Or Dishonor, Together for Victory ve La Resistance.

En önemlisi Battle of the Bosphorus. Türkiye için yeni etkinlikler, yeni bir ağaç ve seslendirmeler ekliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı