Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #31 Herkesin son kararıysa Waking the Tiger alıyorum.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 20 Mayıs 2021 #32 Salsa dedi: Herkesin son kararıysa Waking the Tiger alıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer 2. Dünya Savaşı devam edecekseniz en mantıklısı. Adolf amcayı indirebiliyorsunuz falan.
Salsa dedi: Herkesin son kararıysa Waking the Tiger alıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer 2. Dünya Savaşı devam edecekseniz en mantıklısı. Adolf amcayı indirebiliyorsunuz falan.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.243 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mayıs 2021 #33 Salsa dedi: Herkesin son kararıysa Waking the Tiger alıyorum. Genişletmek için tıkla... Almanya, Japonya ve Çin için çıkan bi' DLC. Güzel. Man the Guns DLC'si deniz savaşları, İngiltere ve ABD için çıktı. Ona da bakabilirsin.
Salsa dedi: Herkesin son kararıysa Waking the Tiger alıyorum. Genişletmek için tıkla... Almanya, Japonya ve Çin için çıkan bi' DLC. Güzel. Man the Guns DLC'si deniz savaşları, İngiltere ve ABD için çıktı. Ona da bakabilirsin.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #34 Silinen üye dedi: Eğer 2. Dünya Savaşı devam edecekseniz en mantıklısı. Adolf amcayı indirebiliyorsunuz falan. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bunu alacağım ama diğerlerinin de tavsiyelerini bekliyorum hocam. Shimada Sensei dedi: Almanya, Japonya ve Çin için çıkan bi' DLC. Güzel. Man the Guns DLC'si deniz savaşları, İngiltere ve ABD için çıktı. Ona da bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam alacağım o zaman sonra.
Silinen üye dedi: Eğer 2. Dünya Savaşı devam edecekseniz en mantıklısı. Adolf amcayı indirebiliyorsunuz falan. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bunu alacağım ama diğerlerinin de tavsiyelerini bekliyorum hocam. Shimada Sensei dedi: Almanya, Japonya ve Çin için çıkan bi' DLC. Güzel. Man the Guns DLC'si deniz savaşları, İngiltere ve ABD için çıktı. Ona da bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam alacağım o zaman sonra.