HOI 4 uçak, deniz ve füze nasıl kullanılır?

Warlockk60

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar HOI4'e yeni başladım ve Türkiye ile oynuyorum. Asker basmayı saldırmayı üretim yapmayı inşa etmeyi vb. öğrendim ama uçağı ve denizi bir türlü kullanamıyorum bana kullanımını açıklayabilir misiniz?

Buradan açıklamakla ogrenemessin. YouTube'dan ogretici videolar izlemelisin. Videolar izledikten sonra Japonya Amerika veya İngiltere oynayarak donanma konusunda kolayca tecrube edinebilirsin. Ucak icin de herhangi bir major devleti secebilirsin ama İngiltere ve Almanya secersen daha kolay tecrube edinebilirsin. Sonuç olarak Türkiye oynayarak bunlari ogrenemessin. Tavsiyem İngiltere'dir. Hem ucak hem de donanma icin birebir.

Arkadaşlar HOI4'e yeni başladım ve Türkiye ile oynuyorum. Asker basmayı saldırmayı üretim yapmayı inşa etmeyi vb. öğrendim ama uçağı ve denizi bir türlü kullanamıyorum bana kullanımını açıklayabilir misiniz?

HOI4'e yeni başladıysan Türkiye'yle oynamak zor. Uçak basmak için askeri fabrikadan uçak uretiyorsun ucaklar otomatik üretiliyor sonra yerleştirmek istediğin havaalanina bas ve sol üste çıkan pencerede uçak + simgesi var zaten muhtemelen yanıp söner sonra oradan arayacağım uçakları seçiyorsun yapmalarını istediğin görevleri seçiyorsun sonra sağ tıkla o bölgeye atıyorsun (birden fazla bölgeyi secebilirsin) gemilerde ise daha kolay yine üretim yerinden tersane ile gemileri ureteceksin (konumunu secebilirsin) sonra ürettiği zaman bir limana bas orada sağ üstte pencere çıkacak gemi grupları oradan istediğin grubu seçip görevlerini verip atayacagin yere sağ tık yapıyorsun (birden fazla bölge secebilirsin)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı