Yükseltebilirsiniz. Endürtsi araştırmalarından verdiği zararı kapatabilirsiniz zaten.Şuan extensive conscription geçerli. Daha fazla yükseltmeli miyim?
Yükseltebilirsiniz. Endürtsi araştırmalarından verdiği zararı kapatabilirsiniz zaten.Şuan extensive conscription geçerli. Daha fazla yükseltmeli miyim?
Hangisini alayim? All adults reserve göz kırpıyor ama bayağı bir zarar veriyor endustriye.Yükseltebilirsiniz. Endürtsi araştırmalarından verdiği zararı kapatabilirsiniz zaten.
Hangisini alayim? All adults reserve göz kırpıyor ama bayağı bir zarar veriyor endustriye.
Manpower sorununu hallettim ama cephe tıkandı şuan. İki tarafta 5 metre ilerleyemiyor. Çıkartma denedim ama deniz üstünlüğü düşmanda ve donanmami tokatlayip evine gönderdi. Hava üstünlüğünde iki taraf da istikrar sağlamış değil. Nasıl bu durumdan kurtulurum?Merhaba, savaşı ya kaybediyorsunuz ya da çok tıkandıysanız ya da çok asker kaybediyorsanız. Olur kararlar kısmından 120 politik güç gerektiren seçenek ile ödeme yapmanız lazım veya devam eder.
Manpower sorununu hallettim ama cephe tıkandı şu an. İki tarafta 5 metre ilerleyemiyor. Çıkartma denedim ama deniz üstünlüğü düşmanda ve donanmami tokatlayip evine gönderdi. Hava üstünlüğünde iki taraf da istikrar sağlamış değil. Nasıl bu durumdan kurtulurum?
Teşekkür ederim ama ben işi çözdüm. Turan taktiği gibi geri çekilir gibi yapıp üstüme gelmesini sağladım. Sağ ve sol taraflardan da düşmanı çevreledim. Geriye kalan birlik çok dert edilecek bir şey değil.Kiminle savaşıyorsunuz? Cephe durumları nasıl ekipmanların ne durumda SS atarsan daha iyi yardımcı olabilirim.
Teşekkür ederim ama ben işi çözdüm. Turan taktiği gibi geri çekilir gibi yapıp üstüme gelmesini sağladım. Sağ ve sol taraflardan da düşmanı çevreledim. Geriye kalan birlik çok dert edilecek bir şey değil.
Almanya ile Hollanda bölgesinde allies ile savaşıyordum. Amerikan piyadesi bayağı zorladı gerçekten.
Şu Hollanda'yi halledene kadar yıl 41 oldu, çok mu geç kaldım? Şimdi Belçika'ya ilerleyip Fransa'nin alsas Loren'deki birliklerini sıkıştıracagim.
Evet çok geç olmuş. 10 günde fransayı düşüren lazım.Teşekkür ederim ama ben işi çözdüm. Turan taktiği gibi geri çekilir gibi yapıp üstüme gelmesini sağladım. Sağ ve sol taraflardan da düşmanı çevreledim. Geriye kalan birlik çok dert edilecek bir şey değil.
Almanya ile Hollanda bölgesinde allies ile savaşıyordum. Amerikan piyadesi bayağı zorladı gerçekten.
Şu Hollandayi halledene kadar yıl 41 oldu, çok mu geç kaldım? Şimdi Belçika'ya ilerleyip Fransa'nin Alsas Loren'deki birliklerini sıkıştıracagim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.