HOI 4 yakıt yok

453476

Megapat
Makaleler
1
Kolay gelsin.

Ekran görüntüsü 2022-07-13 165624.jpg

Eğitim alan hiçbir bölük yok ama fuel sorunum var. Nasıl çözülür bu fuel sorunu?

Kolay gelsin.

Eki Görüntüle 1449875

Eğitim alan hiçbir bölük yok ama fuel sorunum var. Nasıl çözülür bu fuel sorunu?
Yakıtın üstüne fareni getir orda yazar yakıtın nerde kullanıldığını, büyük ihtimalle uçakları egzersize verdin. Yakıt açığını kapatmak için sentetik rafineri inşaa etmen lazım veyahut ticaretten sivil fabrika karşılığı başka ülkelerden alman gerek.

Yakıtın üstüne fareni getir orada yazar yakıtın nerede kullanıldığını, büyük ihtimalle uçakları egzersize verdin. Yakıt açığını kapatmak için sentetik rafineri inşaat etmen lazım veyahut ticaretten sivil fabrika karşılığı başka ülkelerden alman gerek.

Kullanımlar bu şekilde:

Ekran görüntüsü 2022-07-13 171456.jpg

Araştırmadan tüm sentetik rafineleri tamamladım ve sentetik rafinede de inşaat ettim.

Nereye harcıyorsun üstüne tut yakıta, ayrıca ppleri harca
PP nedir?

Hocam Romanya'ya girin biraz da olsa rahatlatır bu sizi olmazsa bugünkü Endonezya topraklarını işgai et oradan bir hayli yer altı kaynağı satacaksın. Ama ekonomiyi tamamen açman lazım Free trade geç oradan gelen sıvıl fabrikalarla petrol al ve çok tanl basma bazsan bile tankları tam gücüyle kullanamazsın uçakda dahil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı