HOI IV nasıldır?

Hocam, önerim; ilk baş hileli oynayın sonra yavaş yavaş normal oynayın, öğrenmek için Maxmarine izleyebilirsiniz ve 2.dünya savaşı bilginiz çok yoksa araştırın derim. ☺️
Hileli oynamak istemiyorum açıkçası. Tadı tuzu kalmıyor, gelen yorumlardan anladığım kadarıyla EU4'ün yanında çerez kalacak bir oynanışı var. Eu4'ü öğrendiysem bunu da öğrenirim.

Yani ciddi ve uzun süre oynamak istiyorsa dediğimi yapabilir, senin dediğin de sarar bu arada :D.
Şaka bir yana, ciddi oynamak çok sarıyor. 39'a kadar sivil fabrika ondan sonra askeri fabrika. Bunu unutmayalım HOI4 oynayan arkadaşlar.

1620246252512.png

Güzel oyun. DLC ile daha zevkli ama DLC olmadan beni sarmıyor. Ama alacak durumunuz yoksa şuanlık sadece La Résistance DLC'si alınabilir.

Hileli oynamak istemiyorum açıkçası. Tadı tuzu kalmıyor, gelen yorumlardan anladığım kadarıyla EU4'ün yanında çerez kalacak bir oynanışı var. EU4'ü öğrendiysem bunu da öğrenirim.

EU4 zor sanırım. Bende ona bakmayı planlıyordum :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı