HOI4 aboneliği alınır mı?

schlss

Hectopat
Makaleler
4
Dostlar selam. Başlıktaki gibi, bütün DLC'lerin olduğu 1 aylık abonelik 19TL, 3 aylık abonelik 53TL. Sizce deneme amaçlı 1 aylık alınır mı?

Bütün DLC'lerin toplam fiyatı 300TL ediyor.

Son düzenleme:
Dostlar selam. Başlıktaki gibi, bütün DLC'lerin olduğu 1 aylık abonelik 19TL, 3 aylık abonelik 53TL. Sizce deneme amaçlı 1 aylık alınır mı?

Bütün DLC'lerin toplam fiyatı 300TL ediyor.
Deneme amaçlı alınır,300TL hemen verilmesi cidden zor bir fiyat.Eğer beğenmezseniz kalıcı alacağınız zaman DLC'leri elersiniz.

Bence 1 aylık değil de paranız varsa 3 aylık almanız çok daha iyi olur.
Ayrıca DLC'lerin neyini deneyeceksinizki HOI 4 dediğin zaten DLC ile oynanır vanilla çok çok eksik kalıyor.
Ben oyuna başladığım zamanlar bu abonelik sistemi olmadığından crackliyordum DLC'leri daha sonra indirimdeyken satın aldım bence bu abonelik olayı çok avantajlı.

Bence 1 aylık değil de paranız varsa 3 aylık almanız çok daha iyi olur.
Ayrıca DLC'lerin neyini deneyeceksinizki HOI 4 dediğin zaten DLC ile oynanır vanilla çok çok eksik kalıyor.
Ben oyuna başladığım zamanlar bu abonelik sistemi olmadığından crackliyordum DLC'leri daha sonra indirimdeyken satın aldım bence bu abonelik olayı çok avantajlı.

Oyunu eskisi kadar fazla oynamıyorum. O yüzden 3 ay mantıksız geldi biraz.

Hiç DLC'ler ile oynadınız mı?
Gerçekten oyun çok çok farklı oluyor bence tekrardan eskisi gibi oynarsınız.

Rus bir arkadaşla multiplayer oynamıştım. Barbarossa'yı beğenmiştim bayağı. 1 aylık aboneliği satın alacağım.

1649256766807.png

Zevk aldım diyebilirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı