HOI4 AI çok fazla asker spawn ediyor

450155

Decapat
HOI4 oynarken AI çok fazla asker spawn ediyor eskiden böyle değildi 700 saatim var güncelleme sonrası mı geldi?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    3,7 MB · Görüntüleme: 86
Güncelleme sonrası olduğunu düşünmüyorum eğer kullandığınız herhangi bir mod varsa onunla alakalı olabilir. Ya da save ayarlarından ülkelere buff verdiyseniz ondan kaynaklı olması muhtemel.

Güncelleme sonrası olduğunu düşünmüyorum eğer kullandığınız herhangi bir mod varsa onunla alakalı olabilir. Ya da save ayarlarından ülkelere buff verdiyseniz ondan kaynaklı olması muhtemel.

Hayır grafik düzenlemesi hariç hiçbir mod kullanmıyorum Sovyet cephesinde bu kadar asker yok böyle olması mümkün değil.

Hayır grafik düzenlemesi hariç hiçbir mod kullanmıyorum Sovyet cephesinde bu kadar asker yok böyle olması mümkün değil.
Aslında şu şekilde mümkün; Eğer Mihver kuvvetler Avrupa'da müttefikleri bozguna uğratmayı başardı ise dolayısıyla sadece doğu ve güney cephelerine odaklanır ve yıl 1942 gördüğüm kadarıyla, İtalyanlar Afrika'dan kovulduysa tek cephe ve odağı siz olursunuz. Şartlar böyle ise Mihver bölgede böyle bir güç toplayabilir. Ayrıca arkasında Alman desteği olan Bulgaristan'ı da hafife almamalı.

Savaşta oldugun ülkeleri gösterirsen daha açıklayıcı olacaktır.

Hocam iyi de cephe de çok fazla asker yok ki tumenlerin hepsi farklı ülkelere ait. Macar, Bulgar ve Rumen orduları eğer kontrolü Alman'a verilmediyse Sovyet cephesine gitmiyor hele böyle bir durumda ordularının ağırlıklarını Balkanlar'a vermeleri normal. Cephe gayet normal görünüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı