HOI4 alınır mı?

musty724

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, HOI4 almak istiyorum ama şu an 340 TL biliyorsunuz. Sizce indirimi beklemeli miyim ya da hemen almalı mıyım? Alırsamda hangi DLC'ler önemli?

Merhaba, HOI4 almak istiyorum ama şu an 340 TL biliyorsunuz. Sizce indirimi beklemeli miyim ya da hemen alınır mı? Alırsamda hangi DLC'ler önemli?

Sevdiğiniz bir tür değilse sarmaz o yüzden boşa para harcamanız pek mantıklı değil zaman isteyen bir oyun ben oynarken 6-7 saat PC başında kaldığımı bilirim ne yapmak istiyorsam onu yapmadan bırakmazdım oyunu dediğim gibi sabırlı bir yapınız varsa tarihe de ilgi duyuyorsanız indirim zamanında alın onun haricinde almayın.

eğer steam kuru güncellerse ki yüksel ihtimal kur güncellemesi olacak o fiyata alamayabilirsiniz
bu yüzden yaz indirimlerinde sepetimi bayağı doldurdum eğer oyunlar bu şekilde giderse oyun alacak gücümüz kalmayacak korsana yönelmekte istemiyorum

Sevdiğiniz bir tür değilse sarmaz o yüzden boşa para harcamanız pek mantıklı değil zaman isteyen bir oyun ben oynarken 6-7 saat PC başında kaldığımı bilirim ne yapmak istiyorsam onu yapmadan bırakmazdım oyunu dediğim gibi sabırlı bir yapınız varsa tarihe de ilgi duyuyorsanız indirim zamanında alın onun haricinde almayın.
Arkadaşında dediği gibi arkadaşlarınızla oynayacaksanız daha çok sarıyor 1200 saatimi bu oyuna harcamış biri olarak tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı