Bütçe kısıtlıysa oynama tarzına ve oynadığın ülkelere göre alabilirsin DLC'leri.Alırsamda hangi DLC'ler önemli?
Merhaba, HOI4 almak istiyorum ama şu an 340 TL biliyorsunuz. Sizce indirimi beklemeli miyim ya da hemen alınır mı? Alırsamda hangi DLC'ler önemli?
Arkadaşında dediği gibi arkadaşlarınızla oynayacaksanız daha çok sarıyor 1200 saatimi bu oyuna harcamış biri olarak tavsiye ederim.Sevdiğiniz bir tür değilse sarmaz o yüzden boşa para harcamanız pek mantıklı değil zaman isteyen bir oyun ben oynarken 6-7 saat PC başında kaldığımı bilirim ne yapmak istiyorsam onu yapmadan bırakmazdım oyunu dediğim gibi sabırlı bir yapınız varsa tarihe de ilgi duyuyorsanız indirim zamanında alın onun haricinde almayın.
16tl iken almiştim ne ara 340 olduMerhaba, HOI4 almak istiyorum ama şu an 340 TL biliyorsunuz. Sizce indirimi beklemeli miyim ya da hemen almalı mıyım? Alırsamda hangi DLC'ler önemli?
Çok zor hocam oyun bunun bilerek alın.Merhaba, HOI4 almak istiyorum ama şu an 340 TL biliyorsunuz. Sizce indirimi beklemeli miyim ya da hemen almalı mıyım? Alırsamda hangi DLC'ler önemli?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.