HOI4 Almanya için önerileriniz nedir?

Hocam AA yerine fighter üretmek daha ucuza geliyor. Ben onun yerine SP Artilery basıyorum. Spacemarineler sizce nasıl? Kullanıyor musunuz?

Hocam benim tarifimdeki AA'nın asıl işi Armor'u arttırmak, SP artilery ile de yapabilirsiniz, ben havada üstün olduğumda bile bazen bazı bölgelerde havaalanı pozisyonu vs. gibi sebeplerden hemen üstünlüğü alamadığım oluyor ve Tank'ı aşırı soft attack üzerine kurduğum için ekstra piercing kaynağı olsun diye AA tanklarını tercih ediyorum, yani keyif meselesi biraz, ikisi de iş görür. Ya da 3. bir medium tank ve heavy tank da dizayn edebilirsiniz 1 tane koyup Armor'u yükseltmek için

Space Marine'lere gelirsek, sadece 1 ya da 2 oyun yaptım, sonrasında tövbe ettim, bu AA Tank'ın kendi başına zırhı tank birliğinde bile aşırı arttırması misali bütün piyadelere basitçe tank seviyesinde Armor veriyorsunuz ve tek eksisi Supply dışında kalınca yakıtsızlıktan yavaşlıyorlar, onun haricinde AI hiçbir piyade birliğini pierce edemeyeceği için çok az hasar alıyorsunuz bu pratikta organizasyonunuzun 2 kat daha uzun süre dayanacağını ve bu süre boyunca hasar vereceğiniz anlamına geliyor.

Kısacası Space Marine'ler oyundaki en büyük hile gibi bir şey, zaten ismi de Warhammer'daki askerlere gönderme, piyadeleri oradaki teknolojiye sahip askerlere çeviriyor diye ve bu yüzden de bütün MP lobilerinde banlı diye biliyorum 😂.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı