ArcadeDoll Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 Merhaba, HOI4'te DLC ile Almanya oynuyorum ama uçak templateyi bilmiyorum. Önerdiğiniz template varsa fotoğrafını atabilir misiniz?
Merhaba, HOI4'te DLC ile Almanya oynuyorum ama uçak templateyi bilmiyorum. Önerdiğiniz template varsa fotoğrafını atabilir misiniz?
Egess1 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #2 ArcadeDoll dedi: Merhaba, HOI4'te DLC ile Almanya oynuyorum ama uçak templateyi bilmiyorum. Önerdiğiniz template varsa fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 1940 uçağını açtıysan oyundaki en iyi uçak templatelerinden birisidir. Yapay zeka'ya karşı 1'e 6 gibi takaslar alabiliyor. 4'lü ağır makineli tüfek 4'lü ağır makineli tüfek 4'lü hafif makineli tüfek Artı 0 Eksi
ArcadeDoll dedi: Merhaba, HOI4'te DLC ile Almanya oynuyorum ama uçak templateyi bilmiyorum. Önerdiğiniz template varsa fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 1940 uçağını açtıysan oyundaki en iyi uçak templatelerinden birisidir. Yapay zeka'ya karşı 1'e 6 gibi takaslar alabiliyor. 4'lü ağır makineli tüfek 4'lü ağır makineli tüfek 4'lü hafif makineli tüfek
KS KS ArcadeDoll Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #3 Egess1 dedi: 1940 uçağını açtıysan oyundaki en iyi uçak templatelerinden birisidir. Yapay zeka'ya karşı 1'e 6 gibi takaslar alabiliyor.Eki Görüntüle 2405126 4'lü ağır makineli tüfek 4'lü ağır makineli tüfek 4'lü hafif makineli tüfek Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler Artı 0 Eksi
Egess1 dedi: 1940 uçağını açtıysan oyundaki en iyi uçak templatelerinden birisidir. Yapay zeka'ya karşı 1'e 6 gibi takaslar alabiliyor.Eki Görüntüle 2405126 4'lü ağır makineli tüfek 4'lü ağır makineli tüfek 4'lü hafif makineli tüfek Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler