HOI4 Almanya'da erkek kıtlığı yaşamak

schlss

Hectopat
Makaleler
4
Dostlar selam. R56 modunda kaiser Almanya'sı ile savaşsız başa geçtim bayağı geliştim ve yıl 1939 oldu. 1940'da savasi başlatmayı düşünüyorum ancak Fransa sınırını 6 division ile tutan, 96 division sayısına sahip ve 0 manpower sayısına sahip Almanya ile karşı karşıyayım. Ülkede silah tutacak, tank, uçak sürecek erkeğim kalmadı. Almanya da normal ancak daha önceden oynadığım da 1939 yılında 0 manpower olmamıştı. Acaba 40 widht tanklara ve piyadelere çok erken mi geçtim?

Çok karışık cümleler kullandım. Umarım anlaşılır.

Almanya ile niye 40 width piyade basıyorsunuz ki? Sizin işiniz tanklarla, 20 width piyade sadece cepheyi ve karayı tutmak için yeterli olacaktır.

40 width piyadeyi sadece Çin, Japonya veyahut tank basamayan ülkelerde kullanmalısınız.

Bu templateler Almanya için iyi midir? Oyun açık olduğu için ekran görüntüsü alamadım. Kalitesiz veya saçma çıktıysa kusuruma bakmayın. 🙂

Dosya Ekleri

• 20211218_165342.jpg
    20211218_165342.jpg
    281,9 KB · Görüntüleme: 70
  • 20211218_165326.jpg
    20211218_165326.jpg
    340,7 KB · Görüntüleme: 73
Bu templateler Almanya için iyi midir? Oyun açık olduğu için ekran görüntüsü alamadım. Kalitesiz veya saçma çıktıysa kusuruma bakmayın. 🙂
Mekanize kullanmayacaksanız , 10x motorize 10x medium yapmanız gerekmekte yoksa düşük ORG oluyor.

Onun dışında 7x inf, 2x artillery yaparsanız 20 width + art olacaktır. Gayet yeterli.

Artillery yetişmiyorsa 20 width kalabilir böyle.

Mekanize ürettiğiniz zaman 5x mekanize, 15x tank yapabilirsiniz.

Mekanize kullanmayacaksanız , 10x motorize 10x medium yapmanız gerekmekte yoksa düşük ORG oluyor.

Onun dışında 7x inf, 2x artillery yaparsanız 20 width + art olacaktır. Gayet yeterli.

Artillery yetişmiyorsa 20 width kalabilir böyle.

Mekanize ürettiğiniz zaman 5x mekanize, 15x tank yapabilirsiniz.

6K top açığını gördükten sonra ben eskiye döneyim en iyisi. 🙂

Söylediğim şekilde infantry yapmanın amacı daha çok savunmak için. Çıkartma vesaire yediğiniz zaman topçular ve roket topçuları çok etkili oluyor.

Hocam peki nasıl bir saldırı yapılmalı? Ben genellikle Polonya'da piyadelere line attack verip tankları elle pocket atmaya yönlendiriyordum. Tankları elle yönetmek kolay ama piyadeleri elle yönetince karışık ve zor geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı