Devolve
Hectopat
Onu nasıl yapacağım?Bayağı fazladan silahınız varsa combat width 30 yapmaya çalışın. 6 infantry birliği eklerseniz olacaktır.
Şu anki birliklerle tutmanız biraz zor.
Onu nasıl yapacağım?Bayağı fazladan silahınız varsa combat width 30 yapmaya çalışın. 6 infantry birliği eklerseniz olacaktır.
Şu anki birliklerle tutmanız biraz zor.
Fotoğraf attığınız division designer kısmında birlikler var orada artıya basıp yaya birlikler ekleyeceksiniz.Onu nasıl yapacağım?
Demokratik oldum fakat dünya tansiyonunun %80 olması gerekliymiş.İnşaat kısmından kale (fort) basmalısın. Savunmana yardımcı olur. Dağlık alansa dağcı birliği koyarsan iyi olur. Bir de bir an önce demokratik olup Allies'e katıl.
Olana kadar tutmaya çalışın. Sakın siz saldırmayın sadece kale basıp savunma yapın eğer saldırırsanız onlarda karşı atak yapıp ordularınızı geriye iktirebilir.Demokratik oldum fakat dünya tansiyonunun %80 olması gerekliymiş.
Hocam Allies'e girdim. Umarım destek olurlar.Olana kadar tutmaya çalışın. Sakın siz saldırmayın sadece kale basıp savunma yapın eğer saldırırsanız onlarda karşı atak yapıp ordularınızı geriye iktirebilir.
Destek atar İngilizler.Hocam Allies'e girdim. Umarım destek olurlar.
Askerlerin sınırda kalsın saldırılara savunma yaparlar. 1 toprak parçası bile kaybetmemeye çalış.Peki askerlerimi sınırdan Budapeşte'ye çekeyim mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.