Ülkedeki sorunları çözmeye çalışıyorum. Bu sorunların birisi de boş askeri fabrikalar. Fabrikaları bir yerden seçiyorduk, yapmıştım bir kere. Ama şimdi bulamıyorum. Boş askeri fabrikaları nasıl seçebilirim?
@453476 kauçuk eksiğiniz var ona dikkat edin. Krom ve tungsten ham maddelerinizde az üretim yaparken ham madde ihtiyacı ve elinizde bulunan miktara dikkat edin.
Diğer arkadaşlar dediği gibi boşta kalan fabrikaları çalıştırabilirsiniz. Bu arada üretim yaparken ham madde gereksinimlerini karşıladığınızdan emin olun.
Ülkedeki sorunları çözmeye çalışıyorum. Bu sorunların birisi de boş askeri fabrikalar. Fabrikaları bir yerden seçiyorduk, yapmıştım bir kere. Ama şimdi bulamıyorum. Boş askeri fabrikaları nasıl seçebilirim?
Üretilen ürünlerin yanında askeri fabrika simgeli kutucuklar var, onlara tıklayarak fabrikalarınızı paylaştırabilirsiniz. Parlayan kutucuk sayısı o ürünü üretmek için kullanılan fabrikaları gösteriyor. SS’ini attığınız kısımda toplam dolu ve boş fabrikanız da gözüküyor.
Soldaki herhangi bir ekipmana 1 tık fabrika verdiğiniz zaman, sayının "21/28" olacağını görürsünüz. Oradaki yeşil kutucukları doldurmak, fabrika vermek oluyor.
Yine aynı üretim kısmında üstte kırmızı olan sayı değeri olursa, o ürüne ihtiyacın var demektir.
Örneğin senin attığın SS'de şu an lastik kırmızı olarak gözüküyor. Senin uçak ve motorize üretebilmen için en az 6 lastiğe ihtiyacın var.
En üstte soldan 4. kutucuğa basarsan, orada trade ekranını görebilirsin. Kırmızı olan değere basarsan altta ülkeler listelenecek, o ülkelerden birisine tıkladıktan sonra sağda bir tuş olacak. O tuşa basarsan, o tuş senin ihtiyacın olan kadarını alacak.