Türkiye oynuyorum. Yunanistana çıkartma yapacağım, 11 tane askere emir versem bile emri almamış gibi bu göreve atanmış birlik yok diyor. Diğer askerler çıkartma görevini alıyor. Ama bunlar almıyor.
Türkiye oynuyorum. Yunanistana çıkartma yapacağım, 11 tane askere emir versem bile emri almamış gibi bu göreve atanmış birlik yok diyor. Diğer askerler çıkartma görevini alıyor. Ama bunlar almıyor.
Öncelikle askerler liman bölgesinde olması gerek. CTRL+ sol tık veya sağ tık unuttum çıkartma okuna yön işaretine tıklayın. Plan hazır olduğunda askerlerin çıkartma yapacağı deniz bölgesinde donanma kontrolü %50'nin üstünde olmalı. Bu sayede çıkartma atabilirsiniz.Türkiye oynuyorum. Yunanistana çıkartma yapacağım, 11 tane askere emir versem bile emri almamış gibi bu göreve atanmış birlik yok diyor. Diğer askerler çıkartma görevini alıyor. Ama bunlar almıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.