HOI4 başkentim değişti

DeltaS60

Centipat
Katılım
30 Temmuz 2022
Mesajlar
37
Hearts of Iron 4'te Türkiye oynarken Osmanlı yolundan gittim. "Reclaim the Makedonyalı Sanjak" focusu ile Yunanistan'a saldırdım. Yunanistan İstanbul'a çıkarma attı ve Başkent Gaziantep oldu. Savaştan sonra Gaziantep olmaya devam etti. Hiçbir mod açık değil. By Blood Alone hariç bütün DLC'ler açık. Neden başkent İstanbul olmadı? Başkenti yeniden İstanbul yapma yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
resim_2022-12-23_174833071.png
 
Hearts of Iron 4'te Türkiye oynarken Osmanlı yolundan gittim. "Reclaim the Makedonya'lı Sanjak" focusu ile Yunanistan'a saldırdım. Yunanistan İstanbul'a çıkarma attı ve Başkent Gaziantep oldu. Savaştan sonra Gaziantep olmaya devam etti. Hiçbir mod açık değil. By Blood Alone hariç bütün DLC'ler açık. Neden başkent İstanbul olmadı? Başkenti yeniden İstanbul yapma yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.Eki Görüntüle 1611029

Başkentin focuslardaki veya belli olaylara göre değişir. Bunu tekrardan ancak -eğer mümkünse- yan focuslardan ve olaylardan değişebilirsin başka hiçbir şekilde yolu yok.

Ek mod yüklemenizi tavsiye etmem, crash verdirip save kaybına yol açabilir.
 

Geri
Yukarı