HOI4 başlangıç ve ileri zamanlar için tavsiye

emir erdem

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci Lise 1
Main olarak Almanya seçeceğim. Pek bir bilgim yok oyun hakkında. Birazcık biliyorum ama ajanlık ve saldırma gibi şeyleri pek bilmiyorum. Bilen birisi yardımcı olabilir mi?

Ajanlık genel olarak oyunda fazla işe yaramaz fakat Sovyet'ler birliği gibi zor düşen ülkeler için ajanlıktan collabration atman gerek yoksa 2 sene uğraşırsın. Saldırmada ise eğer Single oynuyorsan ve ekipman açığın yoksa düşmana line attack ver zaten yetiyor ( alman için ) fakat Online'da line attack sıkıntı.

Ajanlık genel olarak oyunda fazla işe yaramaz fakat Sovyet'ler birliği gibi zor düşen ülkeler için ajanlıktan collabration atman gerek yoksa 2 sene uğraşırsın. Saldırmada ise eğer Single oynuyorsan ve ekipman açığın yoksa düşmana line attack ver zaten yetiyor ( alman için ) fakat Online'da line attack sıkıntı.

Single oynuyorum hocam.

Rehber videolarını izleyebilirsin, öğrenmesi başta sıkıcı oluyor ama öğrenince çok zevk almaya başlıyorsun. ben oyunu oynaya oynaya öğrendim ama uzun zaman alabilir.

Rehber videolarını izleyebilirsin, öğrenmesi başta sıkıcı oluyor ama öğrenince çok zevk almaya başlıyorsun. Ben oyunu oynaya oynaya öğrendim ama uzun zaman alabilir.

Rehber videoları biraz kendini tekrar gibi hocam. Bir arkadaş öğretti bir kısmını onun haricinde bilgim yok. Bir sosyal medya platformu üzerinden (Discord vs.) Öğretebilir misiniz size zahmet?

Rehber videoları biraz kendini tekrar gibi hocam. Bir arkadaş öğretti bir kısmını onun haricinde bilgim yok. Bir sosyal medya platformu üzerinden (Discord vs.) Öğretebilir misiniz size zahmet?

Hocam 8. sınıf öğrencisiyim LGS'ye hazırlanıyorum. O yüzden maalesef yardım etme imkanım yok.

Hocam 8. sınıf öğrencisiyim LGS'ye hazırlanıyorum. O yüzden maalesef yardım etme imkanım yok.

Allah kolaylık versin. Bana geçen yıl girdi biraz şahsen istemezdim böyle okulda olmayı haberiniz olsun ciddiye alın bu sınavı. Benim gibi derse gitmek zorunda kalmayın.

Yeni başladıysan
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ve
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
işini görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı