HOI4 beklemeden asker basma yolu

İşletim sistemi
Windows 10

Hürkan35

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar asker oluşturma ekranında, ekipmanları tam ama eğitim için bekletiyor askeri üretirken. Bunu beklememek direkman oluşturmak için bir konsol komutu, hile var mıdır?

Arkadaşlar asker oluşturma ekranında, ekipmanları tam ama eğitim için bekletiyor askeri üretirken. Bunu beklememek direkman oluşturmak için bir konsol komutu, hile var mıdır?
Oyunu oynamayalı çok uzun süre oldu ama hatırladığım kadarıyla eğitimlerinin az bi' kısmı tamamlandığında çıkartabiliyorsunuz. Ayrıca önermesem de hile var, paylaşmak doğru mu bilmiyorum sonuçta virüslü olabilir :)

Manpower yetmiyordur. Konsola "Manpower" yazarsan, arka planda yeniden şahlanıyor aman açıp dünyayı ele geçirirsin 😂
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Manpower yetmiyordur. Konsola "Manpower" yazarsan, arka planda yeniden şahlanıyor aman açıp dünyayı ele geçirirsin 😂
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

mannpower hilesini yapıyorum zaten ben hiç beklemek istemiyorum
Spawn [birlik ismi] [şehir] [miktarı]
Direk birlik spawnlayabilirsiniz. Sanırım kod böyleydi. Ya da eğitim yüzde 20 olunca da çıkarabilirsiniz birliği.

Mesela ben 1000 tane tank basmak istiyorum ne yazmam lazım. Ankara'da mesela.

Mannpower hilesini yapıyorum zaten ben hiç beklemek istemiyorum

Mesela ben 1000 tane tank basmak istiyorum ne yazmam lazım. Ankara'da mesela.

Çoktandır oynamıyorum, yanlış olabilir. Tank birliğinin adı zaten oyunda yazar.
Spawn (birliğin adı) Ankara 1000
Deneyin, tam hatırlamıyorum. Sırasıyla yazınız. Ankara yerine 49'da olabilir. Oyunda ID'si öyle çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı